Vi gratulerar Kim Eun Ji – Synergys senaste Presidential Executive!

Redan när Kim Eun Ji studerade optik och företagsekonomi på universitetet drömde hon om att driva sitt eget företag istället för att arbeta på ett vanligt kontor.


”När jag började titta på affärsområden att jobba inom berättade min vän om nätverksmarknadsföring. Efter att fått höra om det insåg jag att det här var affärsmodellen jag letat efter. Hjälpa någon och samtidigt bana väg för min egen framgång? Tänk vilken underbar verksamhet!”

Hon började sin karriär med att skapa framgångar tillsammans med ett lokalt företag i Korea. Det dröjde dock inte länge förrän hon insåg att företaget inte var tillförlitligt utan snarare stod i vägen för hennes framgångsrika arbete. Det var då hon träffade Yoon Ji Young, Emerald Executive, som med glädje introducerade henne för Synergy. Hon fick även träffa Hwang Han Tae, Double Presidential Executive, i Busan (Sydkorea). Efter mötet med Hwang Han Tae bestämde hon sig för att ansluta sig till Synergy.

”Det kändes fantastiskt! Synergy hade redan lagt grunden till mina framgångar. Särskilt med tanke på att de arbetar med den bästa metodiken och de bästa produkterna. Det fick mig att bli övertygad.”

Kims verksamhet växte till sig, men i likhet med många andra gick det inte alltid som hon tänkt sig. Kim har definitivt haft en hel del utmaningar.

”Varje gång jag kände mig nere”, säger hon, ”fick jag massor av råd av Hwang Han Tae hur jag skulle övervinna mina svårigheter. När jag såg med vilken passion han byggde sin globala verksamhet, sporrade det mig att jobba ännu hårdare. På så sätt skapade jag min egen väg till framgång.”

Synergy har inte bara förbättrat Kim Eun Jis ekonomiska situation, utan även gett henne och hennes familj ett bättre liv. Hon står nu redo att med nya perspektiv fortsätta att bygga sin verksamhet från grunden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us