SLM 10 Club i fokus

Fira framgångar med SLMsmart

Under den första omgången av Synergy WorldWides kampanj SLM 10 Club aktiverade 24 medlemmar i Europa minst 10 personer för SLMsmart Activation Packs. När vi lanserade SLMsmart och e9 i september 2014 antog dessa individer utmaningen att dela de nya produkterna med familj, vänner och bekanta för att maximera sina verksamheters möjligheter. Vi är mycket stolta över alla våra teammedlemmar som uppnått sina målsättningar och vi ser fram emot att fler medlemmar ansluter till SLM Club 10 under 2015. Klicka här för mer information om våra SLMsmart-kampanjer.

Tre teammedlemmar som kvalificerade sig för SLM 10 Club delade sina berättelser med oss, och deras insikter och inspiration kommer att hjälpa dig att sponsra fler personer med SLMsmart packs.


Evelyn Barckhan
Team Leader, Tyskland

Evelyn är en flitig användare av SLMsmart-systemet och hon är helt övertygad om att det är marknadens bästa och mest praktiska vikthanteringssystem. Hon upptäckte att kampanjen SLM 10 Club gjorde det mycket enklare att prata om Synergys system för vikthantering. Hon har upplevt en otrolig skillnad i sitt eget liv genom att använda måltidsersättningen SLMsmart.

Hon har en enkel inställning. Hon frågar människor om de är intresserade av viktoptimering och kroppsformning. Hon har också anordnat flera SLMsmart-partyn där deltagare har kunnat prova måltidsersättningen SLMsmart i enkla och smakrika recept. När hennes kunder uttryckte oro för kostnaden lät hon dem räkna ut hur mycket pengar de skulle spara varje vecka genom att byta ut 1-2 måltider per dag med SLMsmart.

Responsen från deltagarna var otroligt positiv. De var imponerade av resultaten och sättet som SLMsmart-systemet kan skräddarsys för att passa alla livsstilar. Eftersom programmet går att anpassa kan deltagare utforma ett system som passar deras behov och hjälper dem att uppnå sina målsättningar.

I början av sin karriär lade Evelyn märke till att hennes yngre teammedlemmar inte var så intresserade av att leva hälsosamt. Idag upplever hon en otrolig skillnad hos sina yngre kollegor.

”Snittåldern i mitt team är mycket yngre nu jämfört med tidigare”, säger Evelyn.

Hennes teams energi har gjort det möjligt för henne att förändra sin verksamhet radikalt. Hennes försäljning har ökat och Evelyn ser fram emot att avancera på rankingen under de kommande månaderna. Hon är väldigt entusiastisk och kommer att fortsätta dela Synergys unika affärsmöjlighet med så många personer som möjligt.


Michele Guardascione
Team Director, Italien

Michele Guardascione har haft många framgångar i livet. Han presterar som allra bäst när han tävlar, och dessutom älskar han utmaningar, så kampanjen för SLM 10 Club tilltalade honom. Inte nog med att han lyckades få andra människor att förändra sina liv på ett hälsosamt sätt, han kunde även erbjuda en möjlighet att förbättra deras ekonomiska ställning. Med hjälp av SLM 10 Club har han ökat antalet medlemmar i sitt team. SLMsmart-systemets effektivitet inspirerade honom att dela sina personliga erfarenheter med andra.

”SLMsmart förändrade mig både fysiskt och psykiskt”, säger Michele.

Michele är entusiastisk över de möjligheter som SLMsmart har gett honom, men det som är mest inspirerande för honom är de förändringar han sett hos sina teammedlemmar och den otroligt positiva feedback som han har fått. Michele känner att han har alla verktyg som behövs för att nå sitt nästa mål: att avancera till Pearl Executive.

”Du kan bara bli framgångsrik om du tycker om det du gör”, säger han.

Dieter Nagl
Tyskland

SLMsmart-systemet har varit otroligt populärt sedan lanseringen i september 2014 och teammedlemmen Dietr Nagl har dragit fördel av produktens framgångar genom att expandera sin egen verksamhet. Dietr har lagt fokus på SLMsmart-systemet och hans målgrupp består numera till stor del av personer som är intresserade av vikthantering. Han delar sina personliga framgångar med en helt ny demografisk grupp. Dietr säger att kampanjen SLM 10 Club gjorde det enklare att dela SLMsmart med andra.

De nya kunder och distributörer som Dietr aktiverade med SLMsmart uppskattar verkligen att produkten både smakar bra och är enkel att använda för personer som har mycket att stå i. Han ger stöd och uppmuntran till kunder som vill gå ner i vikt på sikt och hjälper dem att uppfylla sina målsättningar. Hans Synergy-verksamhet har nått nya höjder tack vare kampanjen SLM 10 Club och han är säker på att hans verksamhet kommer fortsätta att skörda framgångar.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us