5 nya Pearl Executives i juni!


Efter fyra månaders avancemang som pin-titelchefer blev fem Synergy-teammedlemmar från Korea Pearl Executives, och de jobbar redan hårt med att få titeln Emerald Executive. Var och en av dessa fem teammedlemmar har en unik bakgrund och kompetens, som gör dem högt uppskattade på Synergy WorldWide.

Lär känna våra nyaste chefer:

Chan Woo Kim, Pearl Executive

Innan han anslöt sig till Synergy var Chan Woo en framgångsrik nätverksförsäljare för ett företag som senare gick i konkurs. Även om hans företag upphörde, trodde han fortfarande på visionen med nätverksförsäljning. När han upptäckte Synergy älskade han allt med företaget, inklusive Koreas Eagles System och hans engagerade sponsor.

“Pearl Executive är bara början”, säger Chan Woo. “Jag vet att jag kan göra så mycket mer med Eagles System. Jag kommer att bli en Synergy-ledare som är blygsam, uppriktig och framgångsrik.”

Joon Seok Jang, Pearl Executive

När Joon Seok började jobba på Synergy hade han redan mycket erfarenhet med närverksförsäljning. Han var en toppledare för ett annat företag, men blev imponerad av Synergy WorldWides vision. Han lämnade företaget han jobbade på och såg fram emot Synergys framtid och vad han kunde bidra till den. Joon Seok kämpar med sina mål och ser fram emot att jobba på Synergy under en lång tid.

Hyun Sook Lee, Pearl Executive

Hyun Sook är en mycket framgångsrik försäkringsagent som inte har några problem med att sälja, men belöningarna hon får genom att jobba deltid på Synergy uppmuntrar henne att investera alltmer tid på Synergy än på försäkringskontoret.

Betona alltid hur viktigt teamarbetet är, säger Hyun Sook. “Utan teamarbete skulle jag inte ha blivit chef. Jag fick den här titeln genom många människors stöd. Jag vet att jag måste hjälpa dem på samma sätt som de hjälpte mig.”

Seung Kyu Shin, Pearl Executive

Seung Kyu jobbade för sitt familjeföretag som ingenjör när han insåg att möjligheten att få jobba med nätverksförsäljning var för bra för att gå miste om. Hans första närverksförsäljningsverksamhet misslyckades, men han gav inte upp. Han ville hitta ett företag som kunde uppfylla hans dröm.

“Jag träffade min sponsor genom Synergy och hon gav mig en till chans”, säger Seung Kyu. “Jag vill tacka Yun Tae Hwang som utvecklade Eagles System och min sponsor Young Ok Park. Tack vara allt som de gjorde för mig, kommer jag fortsätta att lyckas och bli en bra ledare.”

Young Soon Park, Pearl Executive

Young Soon var en toppchef för nätverksförsäljning för ett företag i Korea, tills företaget stängde sitt kontor en dag i Korea. Åtta års hårt arbete försvann på en enda dag. Efter att hon träffat Yun Tae Hwang, anslöt sig Young Soon till Synergy. Young Soon följde Eagles System och fick råd av Yun Tae och hennes verksamhet började växa snabbt. Hon är tacksam att hennes nätverksförsäljning ledde henne till där hon är idag.

“Jag vill tacka min familj för deras stöd och jag vill tacka Yun Tae för att han alltid har hjälpt mig”, säger hon. “Jag kommer att ge samma stöd till mina medarbetare.”

KLICKA HÄR för att se hur många Synergy-chefer som jobbar över hela världen idag.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us