Tre anledningar till att din verksamhet behöver Instagram


Instagram är ett av världens ledande sociala nätverk och kan fungera som ett mycket effektivt verktyg för marknadsföring för olika typer av företag, intresseorganisationer och privatpersoner över hela världen. Ungefär 85 procent av de största globala varumärkena använder Instagram, vilket visar att nätverket är både effektivt och här för att stanna.

Har du redan ett Instagram-konto? Hitta oss och följ oss på @synergyworldwide!

Vi kommer att ha många utlottningar inom en snar framtid via vårt Instagram-konto, men du måste 1) ha ett Instagram-konto och 2) följa @synergyworldwide för att kunna vinna!

Har du inget Instagram-konto? Instagram kan vara väldigt bra för din Synergy-verksamhet. Låt oss förklara varför:

1. Nätverkande

Det är kanske svårt att tro, men Instagram är mycket mer än bilder på husdjur, bebisar, mat och naturen. Som de flesta andra sociala nätverk skapades Instagram för att föra människor närmare varandra. De kontakter du skapar via Instagram kan resultera i nya kunder och affärspartner. Dessutom är Instagram anslutet till alla andra sociala nätverk, så om du publicerar en bild på Instagram kan du samtidigt publicera samma innehåll på alla dina sociala media-konton.

Hur man nätverkar: Gilla och kommentera bilder på konton som du följer så märker du snart att antalet personer som följer dig börjar öka, förutsatt att du publicerar nytt och intressant innehåll. Bilder av hög kvalitet som berättar en historia engagerar människor.

2. Visa upp din personlighet

En bild säger mer än tusen ord sägs det. Skapa ett Instagram-konto som berättar vem du är. Sammantaget ska alla bilderna visa vem du är och locka människor att vilja se mer. Genom att skildra din personlighet och livsstil tillsammans med bilder när du arbetar med Synergy gör du det enklare att relatera till din verksamhet och gör dessutom ett intryck på personerna som följer dig.3. Nya människor

Som nätverksmarknadsförare gör du allt för att träffa nya människor varje dag så att du kan berätta för dem om Synergys möjligheter och få din verksamhet att växa. Instagram förenar människor över hela världen med hjälp av intressanta bilder som tillsammans skapar en berättelse om ett företag eller en individ.  Genom att följa människor som du hoppas kommer att följa dig, och genom  att publicera relevant innehåll som attraherar de personer du vill nå, kan du marknadsföra din Synergy-verksamhet på ett diskret och smakfullt sätt. Det är värt att notera att Instagrams användare interagerar med väletablerade märken upp till 58 gånger oftare jämfört med Facebook, och 120 gånger oftare jämfört med Twitter. Är du övertygad?

Övriga tips: Lär dig hur man hashtaggar så att rätt personer kan hitta dig.  Inlägg på Instagram med minst en hashtagg har i snitt 12,6 procent fler interaktioner jämfört med inlägg utan hashtaggar. Inlägg med en taggad plats har 79 procent mer interaktioner. #synergyworldwide #kost #hälsosamlivsstil #entreprenör #arbetahemifrån

Vi uppmuntrar dig att upptäcka fördelarna med Instagram. Det är ett jättebra sätt att visa ett obegränsat antal människor din hälsosamma livsstil och de Synergy-möjligheter som du vill dela. Dessutom kommer vi att genomföra olika utlottningar på Instagram inom de kommande månaderna!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us