MMA Fighter tar hjälp av Synergy


Malin Hermannson 27, började sin karriär som boxare och hade inget som helst intresse av Mixed Martial Arts (MMA).  Men efter sitt SM-guld 2015 bestämde hon sig för att byta bana och började fokusera på MMA. Nu går Malin matcher över hela Europa och sätter sin tillit till Synergys produkter för att hålla sig i matchform.

”Synergys produkter har en stor och central roll i mitt träningsupplägg och mitt liv”, säger Malin. ”Jag tror inte att jag skulle kunna träna såhär hårt och må så här bra utan dem. De gör verkligen min resa lättare”.

Malin ska snart gå en titelmatch för amatörer i England, varefter hon kommer att fortsätta sina förberedelser inför sin professionella debut, vilken förhoppningsvis sker senare i år. Med varje ny motståndare kommer nya utmaningar som Malin måste tas sig an för att på bästa sätt vara förberedd inför varje nytt event.

Inom MMA så avgör de olika viktklasserna vem som får möta vem. Malins viktklass, Flugvikt, betyder att hon fightas i 56,7 –kilos klassen (125 lbs) och om hon vid invägningen överstiger den tillåtna matchvikten med så mycket som ett gram, så tillåts hon inte tävla. Därför är träningsupplägget och kosthållningen alltid en topprioritering när hon närmar sig match. Just därför förlitar sig Malin på Synergys högkvalitativa produkter för att kunna öka sin konkurrenskraft i förberedelserna.

”Vissa av (Synergys) produkter hjälper till med återhämtningen på ett fantastiskt sätt, speciellt när man tränar så hårt som jag gör. Jag ser verkligen skillnad på hur min kropp återhämtar sig efter ett långt träningspass”.

Synergy är stolta över att sponsra hårdsatsande idrottare som Malin. Vi önskar henne all lycka i kommande matcher och ser fram emot att få fira hennes framgångar.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us