Synergymöte i Örebro 4 mars & Synergyskola 5 mars 2017


Synergy Informationsmöte, 4 mars 2017, kl 10.00 -17.00
Välkommen till ett heldagsmöte i Örebro på Scandic Västhaga med Presidential Executive Mads Östvang och Pearl Executive Heidi Byrkjeland.

Under dagen kommer vi att fokusera på Synergy’s nya produktsystem Elite Health, och deltagarna kommer lära sig mer om våra nya produkter och hur människans Mikrobiom är sammankopplad med vår övergripande hälsa. Vi kommer även att dela med oss av flertalet produktberättelser under dagen och ge en mer ingripande överblick kring effekterna av Purify Kit från flera olika distributörer och gäster.
Synergy’s Purify Kit kommer att lanseras under mars 2017, så det är viktigt att lära sig så mycket som möjligt om produkterna innan de väl lanseras.

Vi kommer även att prata om nya Elite Honors Club (EHC), och hur EHC fungerar i praktiken och hur man faktiskt kan tjäna pengar genom detta hyllade system. Flera distributörer kommer betätta om hur de arbetar med EHC och även om vår nya promotion bonus - Go Elite.

Vi kommer även att gå igenom alla andra nya promotions och events för 2017, samt gå igenom nytt presentationsmaterial. Vi kommer också att lotta ut produkter.

Synergyskola, 5 mars 2017, kl 10.00 -18.00 
Detta möte är även det på Scandic Västhaga och är speciellt utformat för dig som aktivt vill lyckas med din Synergyverksamhet och på sikt bygga upp din verksamhet till en framgång.

Häftet ”lyckas med din Synergy-verksamhet” används under dagen som grundmaterial och vem är då bättre  att lyssna på än Presidential Executive Mads Östvang. Mads kommer vara med oss under hela dagen och dela med sig av sin inspirerande resa med Synergy WorldWide och sina breda erfarenheter från network marketing.

Varmt välkomna till två fullspäckade heldagar med fokus på att kombinera hälsa, glädje och gemenskap med att bygga upp en stabil och långsiktig affärsverksamhet.

Möteskostnad:
- Möteskostnad per dag inklusive lunch och kaffe är 249 SEK för Synergymedlemmar. - Gäster betalar endast 99 SEK för lunch, kaffe och möte per dag.

OBS! Om du väljer att delta båda dagarna är priset endast 429 SEK för Synergymedlemmar.

Betalning görs omgående till bankgiro: 153-7653 eller via swish till: 070 793 66 85.

Begränsat antal platser, betalning är lika med anmälning, glöm inte att skriva avsändare, och vilken dag du önskar att delta.

Vid frågor e-maila: tomine@telia.com

Alla som önskar att stanna kvar på gemensam middag och festligheter på kvällen lördagen den 4 mars, skicka ett e-mail till: tomine@telia.com

Vi har fått ett specialpris på enkelrum på Scandic Västhaga  för 890 SEK samt 990 SEK för dubbelrum. Kontakta receptionen direkt på 019-7644400 och meddela att det gäller Synergy WorldWide.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us