Synergy European summit i Barcelona 2017


Årets största Synergy-evenemang är endast månader borta! Medverka i detta event tillsamans med Synergy WorldWide i Barcelona mellan 28-30 september 2017, ett oförglömligt evenemang i vackra Barcelona, staden där Synergy även har sitt regionskontor för den europeiska markanden.


Barcelona har blivit ett centrum för produktivitet för Synergy där ledare och team-medlemmar från hela Europa har deltagit viktiga evenemang i staden. Med toner av både modern professionalism och livsstil, belyser Barcelona många av de egenskaper som Synergy strävar efter att upprätthålla. Se framemot en helg av spänning, kunskap och motivation när vi möts för European summit 2017.

REGISTRERING

Desto tidigare du registrerar dig, desto mer sparar du! Utrymmet är begränsat, så säkra din plats så snart som möjligt.

Du måste inkludera all personlig information som begärs vid online registreringen. Betalkortet som är registrerat med ditt Synergy-konto debiteras när du har slutfört registreringsprocessen. Om du vill betala med ett betalkort som sedan tidigare inte är registrerat till ditt Synergy-konto, kontakta kundservice omedelbart när du skickar in registrering för att ge dem korrekt kortinformation.

Registreringsschema

Early Bird Maj 5–Juni 30 €99
Regular Juli 1–Augusti 31 €129
Ny team-medlem* April 4–August 31 €99
På plats September 28–30 €149

Kostnaden är per person och inkluderar tillgång till alla evenemang under eventet. Hotell och transport ingår ej. Återbetalningar är föremål för en avbokningsavgift på € 15. Avbokningar efter 31 augusti 2017 återbetalas inte. Biljetter kan inte överföras till någon annan utan är personliga.
*Måste registrera sig inom 30 dagar efter registrering


European summit är årets viktigaste händelse – det event som vi väntar på hela året. Vi arbetar hårt för att detta event skall bli en succe, det är här vi ser tillbaka på vår företagshistoria, hyllar våra distributörer och blickar framåt. Det är här vi djupdyker in i Elite Health, delar med oss av vår senaste forskning, kommande lanseringar och låter våra mest framgångsrika distributörer dela sin kunskap.

Synergy Worldwide´s mål är att förändra liv runt om I världen genom att tillhandahålla de mest innovativa, fördelaktiga och högkvalitativa hälsolösningarna. Kom till Barcelona och European summit 2017 och lär dig mer om hur vi uppnår vårt mål genom Elite Health.

Vi hoppas att så många svenska distributörer som möjligt kommer att delta under eventet!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us