Synergy firar 10 hälsosamma årVarje år testar Interactive Health Synergy WorldWide och Nature's Sunshine’s anställda för att se hur hälsosamma de är. Det har visat sig att kollektivt är vi ett av de mest hälsosamma företagen i USA! För att toppa detta, det här är det 10:e året som Synergy och NSP har bibehållit den här titeln, vilket visar att företagets anställda är passionerade gällande livsstilen och produkterna som de dagligen arbetar med. Endast 156 av 3000 företag fick denna utmärlese 2016.


Synergy främjar en livsstil som förbättrar livskvaliteten både internt och externt. Medarbetare gör Synergys produkter till en vanlig del av deras hälsosamma rutiner. NSP är värd för ett antal hälsofrämjande evenemang som både Synergy och NSP deltar i, inklusive Fitness Challenge, årlig 5K Fun Run, Veggie Challenge och Walktober. Företaget annordnar också en årlig hälsomässa och alla anställda ersätts för deras gym-medlemskap.

”Vi är stolta över att få denna utmärkelse för 10:e året i följd av Interactive Health", säger Gregory L. Probert, ordförande och verkställande direktör för NSP och Synergy WorldWide. ”Som ett hälsoföretag validerar detta pris våra insatser för att dela välbefinnande med världen, som börjar med de män och kvinnor som vi arbetar med. Det är ett bevis på vårt engagemang och på en stark karaktär hos de anställda, samt kvaliteten på våra premium-produkter och vårt uppdrag att förändra liv över hela världen.”

Vi avser att fortsätta vår strävan att få denna utmärkelse varje år när vi arbetar mot Elite Health, tillsammans med våra Team-medlemmar och kunder.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us