Kollar tillbaka: Hughes Center gör banbrytande upptäckter om ProArgi-9+


Tre år sedan, forskare på Hughes Center for Research and Innovation har gjort en rad sensationella upptäckter om Synergys formel för ProArgi-9+ som visar att ProArgi-9+ kan göra någonting som L-arginin inte kan göra på egen hand. Som en följd av detta har Nature's Sunshine nu sökt patent på formeln – för att säkerställa att Synergy får behålla rättigheterna till den här fantastiska blandningen.

Doktor Matthew Tripp, Nature's Sunshines före detta chef för medicinsk vetenskap, berättade mer om några av upptäckterna.

”Flera studier har visat att L-arginin är mycket bra för hjärtat”, förklarar doktor Tripp. ”Våra preliminära studier, både in vitro och på människor, visade att den unika kombinationen av ingredienser i vår formel för ProArgi-9+ förstärker de effekter som L-arginin har på kroppen på flera olika sätt.”

Studie 1
Kroppen förvandlar aminosyran L-arginin till kväveoxid, vilket stödjer ett hälsosamt kardiovaskulärt system. Även om L-arginin på egen hand kan öka kroppens kväveoxidvärden så handlar det om en gradvis process. När ProArgi-9+ testades upptäckte Nature's Sunshine att formeln ökade kväveoxidnivåerna på ett snabbt och markant sätt.

Resultaten av den här studien är viktiga eftersom andra studier visar att matsmältningssystemen som är ansvariga för att producera kväveoxid kan påverkas negativt av åldrande och dålig kosthållning. Hälsosamma kväveoxidnivåer är viktiga för hälsosam kärlvidgning, och för blodtryck, muskler, hjärta och det centrala nervsystemet*.

Studie 2
Tidigare studier har visat att L-arginin inte har någon märkvärd effekt på myeloperoxidas, ett enzym som hämmar produktionen av kväveoxid. Dessutom hämmar L-arginin inte oxideringen av LDL-kolesterol. Hughes Centers preliminära studie upptäckte att den unika kombinationen av ingredienser i ProArgi-9+ hämmade myeloperoxidas och minskade oxideringen av LDL-kolestrol.

”De här banbrytande studierna är precis vad vi hade hoppats på att kunna genomföra när Hughes Center öppnade i februari 2015”, säger Dan Norman, President för Synergy WorldWide. ”Tack vare Matthew Tripp och hans team av fantastiska forskare kan vi nu publicera de bevisade effekterna som ProArgi-9+ kan få på otaliga liv runt om i världen. Det här är stora nyheter, och vi är mycket glada över att kunna dela detta med människor över hela världen för att hjälpa dem att leva hälsosammare liv.”

Resultatet av de här studierna visar att den unika formeln i ProArgi-9+ påverkar kardiovaskulär hälsa på ett positivt sätt genom att stödja produktionen av kväveoxid och hämma myeloperoxidas. Resultaten stödjer användandet av ProArgi-9+ för optimal hjärthälsa.

Hughes Center ständigt stödjer bevisen för att Synergy skapar effektiva produkter. Många briljanta forskare ligger bakom Synergy WorldWides produkter, och det är dessa personers forskning som ger Synergy möjligheten att sprida hälsa och välstånd över hela världen.

KLICKA HÄR för det officiella pressmeddelandet från 2015.

* http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25883934

CONVERSATION

Instagram

Follow Us