Europakonferansen 2012 – Dane Iorg

På vår europakonferanse i København samles teammedlemmer fra hele verden for å glede seg over suksessen til Synergy WorldWide. Hør toppsjefer, leger, helseeksperter og Synergys eget team fortelle om hvor viktig det er å ha et friskt hjerte, og se hvordan Synergy WorldWide leder an i bransjen. Les mer om foreleserne under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

Dane Iorg, Presidential Executive

Presidential Executive Dane Iorg har hatt en svært lønnsom og vellykket historie med Synergy WorldWide. Han har en sterk tro på positiv tenking, og mener at det er en svært viktig bestanddel i hans suksess, ikke bare i Synergy WorldWide, men i hele hans liv.

Dane sier, "Uansett hvilke mål du har, trenger du bare å lukke øynene og ørene og bestemme deg for at du ikke skal gi opp, og at du vil lykkes uansett." Danes nøkkel til suksess innen Network Marketing er ganske enkelt å dele det han har og det han vet. Dane gir teammedlemmene følgende råd: "Bare fortell andre om de utmerkede produktene og muligheten til å holde seg frisk og gjøre det godt økonomisk."

Han fortsetter, "Det er også viktig å bli involvert i selskapet. Lær om produktene, les brosjyrene og lytt til CD-ene og de ukentlige telefonsamtalene. Jo mer du vet, desto bedre kan du kommunisere muligheten."

Vi ser fram til å se deg i København!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us