Executive budskap fra Stewart Rutter

Sommeren er her og det er en spennende tid til å være en del av et selskap som vokser sterkt globalt og som hjelper folk verden rundt. Jeg har hatt muligheten å delta i noen veldig spesielle hendelser nylig som har skapt en økt grad av tillit og spenning for vår fremtid.

En slik arrangement inkludert anledning til å møte sammet med noen av våre topp ledere og til å delta på vår aller første forretningsmøte i Polen. Vi jobber med utviklingsplanene for å åpne Polen som vår 25 internasjonale markedet. Det var spennende å være sammen med våre nye ledere i det landet som har ventet lenge for å få den Synergy muligheten som en realitet. Vi håper å lansere Polen offisielt i høsten.

Gjennom alle reiser og arrangementer jeg er tydelig minnet på hvorfor jeg er glad å være en del av Synergy WorldWide og hva det er som gjør oss unike i blant så mange andre selskaper i vår bransje. Det er folket!

Vi er så heldige som har flotte mennesker tilknyttet vårt selskap. Fra vår grunnlegger Dan Higginson som setter tonen og eksempelet på hva det betyr å representere Synergy til de nyeste teammedlemmer i Warszawa, Polen – vi tiltrekker og er omringet av utrolige mennesker.

Når vi fokuserer på de som vi forbinder oss med skal vi ha mer innflytelse og samlet suksess. Uavhengig av de nyeste fremskritt innen teknologi er dette nå og alltid skal være et “mennesker selskap.”

Jeg minner og oppfordrer alle til å vie spesielle oppmerksomhet til hver enkelt og hjelpe deres spesifikke behov, utfordringer, ønsker og talenter. Du vil lære mer, vokser mer og ha mer suksess enn nesten alt annet du kan gjøre.

Jeg blir påminnet om et prinsipp fra en av mine favoritt bøker, “The Go Giver," det står:

"Loven om innflytelse - Din innflytelse bestemmes av hvor mye du plassere andre folks interesse først." 

Jeg vet at dette prinsippet er sant. Jeg har sett det neste uten unntak viser seg i de menneskene som oppnår resultater og suksess.

Som et selskap opplever vi stor suksess og jeg gratulere dere alle for din dedikasjon, din lidenskap, og for hva du gjør daglig for å representere Synergy WorldWide i din del av verden.

Jeg håper å se dere alle snart.

Med vennlig hilsen,
Stewart

CONVERSATION

Instagram

Follow Us