Dan Higginson Founder's Training

Dan Higginson inviterer deg herved personlig til å registrere deg og delta på en Synergy Founder's Training lørdag den 27. april 2013, på Park Inn Hotel and Conference Center, London Heathrow.

Dette vil bli et heldags opplæringskurs der han og to toppledere, Paul Blad og Bart Woodcook, vil undervise og dele det mest grunnleggende med hensyn til personlig utvikling og lederskapsutvikling. Videre får du detaljert undervisning i nettverksmarkedsføring som er spesiell og relevant for den løpende suksessen til din personlige Synergy-virksomhet for 2013.

Dette opplæringskurset varer fra kl. 10.00 til 18.00, som også inkluderer lunsj. Registreringsavgiften er 89 £ (€ 105) per person og inkluderer all opplæring og opplæringsmateriell. Lunsj kan kjøpes på stedet. Overskuddet fra opplæringskurset vil bli donert for å gi unge gutter mulighet til å delta på baseball-trening i Cooperstown, New York. Resten av overskuddet vil bli donert til 5 Star Legacy for barns veldedighet.

De første 200 som registrerer seg, vil få en gratis boks med ProArgi-9+.

Plassen er begrenset, så slutt deg til Dan Higginson, Paul Blad og Bart Woodcook for å forberede et fantastisk 2013, og forandre både ditt eget og andres liv.

Merk: Dette opplæringskurset blir holdt på engelsk, og det vil ikke bli oversatt.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us