Anta utmaningen med SLMsmart Activation Challenge!

Potentialen för din verksamhet har just utökats ordentligt. SLMsmart måltidsersättning är nu officiellt tillgänglig på alla marknader, vilket gör din verksamhet till en del av viktminskningsbranschen. I och med detta får din verksamhet en ny möjlighet att hitta kunder och distributörer. Ordentlig tillväxt står runt hörnet och Synergy kommer att belöna dig när du förverkligar dina mål!


Nu introducerar vi SLMsmart Activation Challenge! Mellan den 1 oktober 2014 och den 28 februari 2015 kommer Synergy att betala ut två separata bonusar till de personer som aktivt utökar sin verksamhet med hjälp av 200 CV SLMsmart Activation Pack.

Bonus #1: SLMsmart Activation Bonus

För varje tre nya teammedlemmar eller kunder som du sponsrar med SLMsmart Activation 200 CV Pack kommer Synergy att ge dig en aktiveringsbonus på 100 €. Bonusen kommer att betalas ut för varje grupp om tre sponsrade individer med samma paket. Det finns inga begränsningar för hur många gånger du kan tjäna ihop till en SLMsmart Activation Bonus varje månad.

Sponsorerna MÅSTE skicka in formuläret SLMsmart Activation Challenge till kundtjänst med sin grupps information för att göra anspråk på bonusen.

→ Formulär för SLMsmart Activation Challenge

OBS! 
Aktiveringsbonusen för SLMsmart betalas endast ut när du har lyckats sponsra tre individer. 

Bonus #2: SLMsmart Challenge Bonus

Övertyga dina nya medlemmar att delta i den 90 dagar långa utmaningen och att köpa 120 CV Autoship SLMsmart Pack två månader i rad efter deras första beställning, så betalar Synergy ut en bonus på 200 €.

Sponsorerna MÅSTE skicka in formuläret SLMsmart Activation Challenge till kundtjänst för att göra anspråk på bonusen efter 90-dagarsperioden.

→ Formulär för SLMsmart Activation Challenge

Uppmuntra alla att delta i den 90 dagar långa utmaningen SLMsmart Challenge, upplev hälsosam viktminskning och bibehåll din vikt!

Exempel: Erik har två grupper om tre personer som han sponsrat med SLMsmart Activation 200 CV Packs. Alla tre medlemmarna i den första gruppen gjorde sina första beställningar och alla tre beställde ytterligare produkter två månader i rad. Alla personer i den andra gruppen gjorde sina första beställningar, men endast två av medlemmarna beställde 120 CV-paketen två månader i rad efter den första beställningen för att slutföra 90-dagarsutmaningen. Erik tjänade 300 € för den första gruppen och 100 € för den andra gruppen. Tyvärr fick han inte någon SLMsmart Challenge Bonus på 200 € för den andra gruppen.


OBS!
  • Om en individ från en av dina grupper om tre personer bestämmer sig för att inte slutföra utmaningen kan denna person bytas ut mot en person som beställt ett SLMsmart Activation Pack, men som ännu inte är en del av en trio. För att detta ska fungera måste du fylla i formuläret för SLMsmart Activation Challenge och sedan lägga till den nya personen till en av dina grupper om tre.
  • Alla personer som du registrerar för den här utmaningen måste ha en aktiv mall för automatisk leverans (active autoship template).
  • Du måste själv ha en beställning med automatisk leverans på minst 120CV för att vara berättigad bonusar i utmaningen SLMsmart Activation Challenge.
Det finns inga begränsningar för den här bonusen! Ju fler grupper om tre som du registrerar och som sedan genomför utmaningen SLM Challenge under 90 dagar, desto gladare kommer ditt bankkonto att bli.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us