Synergy Europe officiell sponsor av elitidrottare i världsklass

Synergy WorldWide ger sig in i sportens underbara värld och delar fördelarna hos V3-systemet, SLMsmart och e9 med både professionella idrottare och amatörer.  

Bengt Emanuelsson, General Manager för Synergy Scandinavia, gjorde ett tillkännagivande under Summit 2014 som kommer att revolutionera hur Synergys produkter marknadsförs och vem de riktas till.

Synergy är nu officiell sponsor för det professionella schweiziska cyklingstallet IAM Cycling, som tävlar i Tour de France 2014, och i andra tävlingar som anordnas av Internationella cykelunionen (UCI).

Teamets matpåsar och cyklar har Synergys V3-logotyp.


Teamet för IAM Cycling består av 25 skickliga cyklister som tillhör världens allra främsta.

Cyklisterna i teamet märkte effekten av Synergys produkter från första dagen. De litar på produkterna och använder dem under träning på gymmet, träning på landsväg, under tävlingar och till och med när de återhämtar sig. Dessa professionella idrottare använder V3-produkterna dagligen och ser fram emot att använda Synergys nyligen lanserade produkter, inklusive e9 och den förbättrade formeln för ProArgi-9+.

”ProArgi-9+ hjälper mina muskler att fungera som de ska och håller även tröttheten borta”, säger Matthias Brändle, professionell cyklist i IAM Cycling-teamet och tillika österrikisk mästare. ”Det gör en otrolig skillnad.”

V3-systemet och andra Synergy-produkter är utformade för att hjälpa människor i alla åldrar och med olika livsstilar – inklusive idrottare – att prestera på högsta möjliga nivå. Synergy ser fram emot att dela det här budskapet och skapa fler strategiska partnerskap med världsberömda idrottare i framtiden.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us