NY CEO UTSEDD FÖR SYNERGY WORLDWIDE

KÄRA TEAMMEDLEMMAR,

Den 15 december tillkännagav Nature’s Sunshine Products en intern omorganisation av företaget i syfte att låta nyckelresurser lägga fokus på nya tillväxtmöjligheter över de kommande åren.

Som en del av den här omorganisationen har Wynne Roberts blivit utsedd till Chief Executive Officer för Synergy Worldwide, med ansvar för Synergys världsomspännande verksamhet, samt för NSP:s verksamheter i Ryssland, Centraleuropa och Östeuropa. Dan Norman kommer att fortsätta göra ett utmärkt jobb som President för Synergy Worldwide.

Varför gör vi den här förändringen?

Det handlar om att skynda på tillväxten och förverkliga vår fulla potential.

Över de senaste åren har Synergy WorldWide fördubblat sina intäkter, utökat sina vinster över hela världen och samlat en grupp talangfulla personer som har skapat en unik arbetskultur som handlar om samarbete och support – både inom företagsteamen och bland teammedlemmarna. Faktum är att de flesta som är involverade i Synergy tror att det här bara är början och att det finns mycket potential kvar att utveckla.

Om vi tittar framåt kommer Synergy att fortsätta sin verksamhet på 29 marknader i Asien, Europa och Nordamerika med förhoppningen att skapa robust tillväxt genom att vinna ytterligare marknadsandelar och expandera i nya länder. Möjligheten att expandera geografiskt i kombination med kraftig efterfrågan på våra högkvalitativa produkter och våra flexibla företagsmöjligheter skapar en spännande och enastående möjlighet för oss alla.

Den här otroliga möjligheten som ligger framför oss är drivkraften bakom vår omorganisation, och genom att justera och fokusera våra resurser skapar vi bästa tänkbara förutsättningar för att utnyttja den här möjligheten.

Några ord från Wynne Roberts:

”Över de senaste åren har jag utvecklat en otrolig respekt för de resultat som Synergy uppnått och ledarskapsfärdigheterna hos människorna som ligger bakom resultaten. Dessa personer inkluderar Synergys grundare Dan Higginson, Presidential Executives, Team Member Executives, Presidenten Dan Norman och Dan Normans företagsteam. Jag har imponerats av den levande och energifulla entreprenörskulturen som bygger på samarbete, support och att ha roligt, och jag tror att den här kulturen som vi har skapat kommer att vara en konkurrensfördel för Synergy i framtiden. Jag är fullständigt övertygad om att vi står inför en otrolig möjlighet, och jag känner mig både stolt och förväntansfull över att ansluta till Synergy. Jag ser fram emot att träffa många av er i Dubai nästa vecka. Framtiden kommer att bli så stor som vi vill att den ska bli.”

Några ord från Dan Norman:

”Jag har under de senaste åren haft den goda turen att få arbeta i nära samarbete med Wynne Roberts och har varit mycket imponerad av hans ledarskap, engagemang och vision. Wynnes nya roll och fokus i kombination med vårt förstklassiga företagsteam skapar en möjlighet för Synergy att förverkliga sin otroliga tillväxtpotential samtidigt som vi delar våra produkter och verksamhetsmöjligheter över hela världen.”

Några ord från Dan Higginson:

”Att Synergy nu får ta del av Wynnes expertis och kunnande på heltid är ett tydligt tecken på att NSP har ett helhjärtat engagemang i Synergys framtid!”

Vi önskar er ett lyckligt, hälsosamt och framgångsrikt 2015!

Wynne och Dan

CONVERSATION

Instagram

Follow Us