SLM 10 Club i rampelyset

Fira framgångar med SLMsmart


Under den första omgången av Synergy WorldWides kampanj SLM 10 Club aktiverade 19 medlemmar i Europa minst 10 personer för SLMsmart Activation Packs. När vi lanserade SLMsmart och e9 i september 2014 antog dessa individer utmaningen att dela de nya produkterna med familj, vänner och bekanta för att maximera sina verksamheters möjligheter. Vi är mycket stolta över alla våra teammedlemmar som uppnått sina målsättningar och vi ser fram emot att fler medlemmar ansluter till SLM Club 10 under 2015. Klicka här för mer information om våra SLMsmart-kampanjer.

Tre teammedlemmar som kvalificerade sig för SLM 10 Club delade sina berättelser med oss, och deras insikter och inspiration kommer att hjälpa dig att sponsra fler personer med SLMsmart packs.  

Giuseppe Lucio
Team Elite, Italia

Kampanjen SLM 10 Club hjälpte Giuseppe Lucio att nå nya höjder med sitt företag. Hans tro på produkternas integritet i kombination med möjligheten som SLMsmart-kampanjerna erbjöd uppmuntrade honom att nå sina målsättningar.

”På ett personligt plan har jag upplevt en fantastisk förändring i mitt liv”, säger han. ”Det är alltid roligt att få ett erkännande och bli befordrad, och rent företagsmässigt kan vi bara bli starkare med hjälp av dessa kampanjer!”

Giuseppes engagemang har verkligen inte gått obemärkt förbi. I takt med att Giuseppe uppnår nya pin-titlar och får utmärkelser blir han ännu mer motiverad att dela sin passion för Synergys företagsmodell.

Giuseppe har ett råd till alla dem som vill bli medlemmar i SLM 10 Club: ”Gör det inte nu, gör det för länge sen!”

Luis Quesada
Team Leader, Spania


Sedan lanseringen av SLMsmart har omsättningen för Luis Quesada och Cristina Cabñeros Synergy-verksamhet ökat rejält. De överträffade kraven för SLM 10 Club genom att aktivera 12 nya kunder och distributörer med SLMsmart packs. Luis säger att dessa 12 individer har upplevt positiva resultat sedan de började använda måltidsersättningen SLMsmart och kosttillskottet e9.

”Jag anser att den här typen av produkt är precis vad den spanska marknaden behöver”, säger Luis. ”(SLMsmart) har gett mig en ordentlig knuff framåt, både på ett personligt och ett yrkesmässigt plan.”

Hans personliga framgångar och genuina vilja att hjälpa andra förbättra sina liv har varit en bidragande orsak till hans verksamhets snabba tillväxt. Han har satt upp målsättningen att bli Team Manager inom de kommande tre månaderna, och han säger att det har blivit lättare att uppnå rankingavancemang tack vare SLMsmart och e9.  Både Luis och Cristina, samt de personer som de har sponsrat, har varit mycket nöjda med sina viktminskningsresultat – de klarade till och med julhelgerna utan att gå upp i vikt!

Mirka Sedmak
Gold, Slovenia


Mirka Sedmak blev intresserad av Synergy WorldWide tack vare vikthanteringssystemet SLMsmart. Eftersom Mirka redan var en engagerad supporter av måltidsersättningen SLMsmart så blev kampanjen SLM 10 Club en extra motivation för henne att dela sina personliga framgångar med andra för att på så sätt inspirera dem att förändra sina liv på ett hälsosamt sätt. Hon skapade ett kostnadsfritt supportprogram utformat för att hjälpa de deltagare hon sponsrat att nå sina målsättningar.

Under 90-dagarsutmaningen träffades Mirkas deltagare regelbundet för att uppmuntra varandra och hålla koll på sin vikt och sina mått. Det gjorde hela upplevelsen roligare och hjälpte deltagarna att slutföra utmaningen. SLMsmart-kampanjerna har inspirerat Mirka att försöka gå ner i vikt med 10 % med hjälp av måltidsersättningen SLMsmart, samt att utöka sin Synergy-verksamhet så att hon kan arbeta heltid med att dela Synergys produkter och möjligheter.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us