Synergys ledning gratulerar vår senaste Pearl Executive!

Vi är mycket glada över att tillkännage Italiens första Pearl Executive! Giuseppe Lucio har varit otroligt framgångsrik sedan han började arbeta med Synergy i februari 2014. Han slog ett Synergy-rekord när han lyckades bli Team Manager under sin första vecka och han har varit omöjlig att stoppa sedan dess.

Efter att ha deltagit i både Team Manager Academy och Legacy Retreat fortsatte han att arbeta hårt, och i februari 2015 uppnådde han titeln Pearl Executive. Peppe har nått den här milstolpen genom att lägga fokus på att bygga sitt team och hjälpa det till framgång. Hans engagemang och hårda arbete har inspirerat teammedlemmar över hela Italien. Ett tydligt tecken på detta är Italiens dominans på resultatlistorna i Europa. Synergys ledningsgrupp är otroligt imponerade av Peppes energi och passion. Han förkroppsligar de egenskaper som vi förknippar med Synergys ideal att skapa bestående framgångar.

Det är en ära att ha Peppe som medarbetare och vi hoppas att hans historia kommer att inspirera teammedlemmar över hela världen att sätta upp höga målsättningar. Det finns inga gränser för vilka framgångar man kan nå med Synergy!

KLICKA HÄR för att läsa mer om Peppes framgångar i marsnumret av Legacy eMagazine.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us