Sponset idrettsutøver: Anders Wilmann


Jeg startet min idretts karriere som 6 åring, og den gangen var det fotball som var det store. Dette holdt jeg på med til jeg var 14 år, da kampsporten Kung Fu tok over som hoved interesse. Jeg trente veldig aktivt og intenst til jeg ble 22 år og begynte med styrkeløft. Jeg drev aktivt med styrkeløft trening i ca 1 ½ år, og samtidig fokuserte jeg litt på roing ved siden av.

Roing var noe som fasinerte meg, og jeg hadde tydeligvis talent for dette. I 2012 begynte jeg å satse for fullt på roing som idrett, og da spesielt på 500 meter sprint stafett.

Jeg har siden den gang vunnet Norgesmesterskapet 3 ganger, og vært overlegent best i klassen. Neste mål er ny norsk rekord, og mitt ro-lag er kun 2 sekunder fra å oppnå dette.

Planen er å stille i Norgesmesterskap og Nordisk Mesterskap i 2016.

For å oppnå mine mål, jobber jeg fokusert og intensivt nesten hver dag, og en idrettsutøvers dilemma er alltid vekt kontra mat og trening. I en konkurranseform der man deles opp etter kroppsvekt, kan man ikke ha for tung muskulatur, men samtidig ha utholdenhet og muskelkraft nok til å være best. Denne kombinasjonen er optimal for bruk av Synergys produktrekker V3 og SLMsmart/e9.

Jeg har oppnådd gode konkrete resultater ved bruk av produktene allerede, og har faktisk ikke brukt de lengre enn siden november 2014. Min erfaring i forhold til resultatene jeg nå ser på meg selv, er mye bedre enn forventet, og jeg gleder meg veldig til fortsettelsen.

For å optimalisere treningen og få best mulig resultater, er det viktig å sette opp en plan på hvordan produktene skal brukes. Dette går på både å gi kroppen det den trenger under trening, men også for å minimalisere restitusjons tiden etter trening. Jeg deler min trening inn i 3 hovedgrupper som ser slik ut:

1. Kondisjonstrening
2. Styrketrening
3. Hardere gjennomkjøring/konkurranser 

Sammen med dette har jeg også restitusjons/hviledager der kroppen får mulighet til å hente inn seg selv.

1. Kondisjonstrening:I forhold til kondisjonstrening blander jeg 2 ProArgi9+ og en e9 sammen i ca 1 liter vann. Dette drikker jeg litt av før jeg starter oppvarming, og fortsetter å drikke det jevnt gjennom hele treningsøkten. Etter treningsøkten er ferdig, blander jeg 3 skoper med SLMsmart sammen med to poser e9 på ca 4 dl vann. Dette drikker jeg opp innen 20 minutter etter trening, for at det skal få fritt innpass til min muskulatur mens den ennå er varm, og muskel cellene er optimalt mottakelig. Slik forebygger jeg mye av muskel smertene og melkesyre problematikken.

2. Styrketrening:

Når jeg trener styrke, blander jeg her også 2 ProArgi9+ sammen med en e9 i ca 1 liter vann. Jeg drikker dette på lik linje med en kondisjonstrening, men jeg blander også 3 skoper SLMsmart og to poser e9 i 4 dl vann, som jeg drikker ca 1/3 av før treningen starter, og 2/3 etter jeg er ferdig med treningen, men innen 20 minutter etter avsluttet økt.

3. Hardere gjennomkjøringer/konkurranser:

Skal jeg ha en ekstremt hard treningsøkt eller skal konkurrere, forbereder jeg meg ekstra de 3-4 siste dagene før start, med tanke på Synergys produkter. Jeg drikker en større mengde ProArgi9+ hver dag, gjerne 4 doser, samt 4 e9 Dette gjør at kroppen er mye mer mottakelig for en større og mer konsentrert bruk av PA9+ og e9 under konkurransen/gjennomkjøringen. Jeg forandrer ikke på bruken av SLMsmart.

Utenom det jeg nå har beskrevet, bruker jeg ca 1 til 1 ½ dl Mistify hver dag. Jeg passer på å ta dette både morgen og ettermiddag, og en ekstra 20-30 cl direkte etter trening. Dette gjør jeg for å forebygge skadevirkninger av frie radikale etter treningen. Jeg tar selvfølgelig SLMsmart som et supplement til frokost og lunch i både på treningsdager og hvile/restitusjons dager. Enkelte dager spiser jeg en lunch bestående av vanlig mat, og tar da SLMsmart i forbindelse med treningen i stedet.

Med hilsen,

Anders Wilmann, Trondheim

CONVERSATION

Instagram

Follow Us