Synergy sponsrar cykelstall i Tour de France


Tour de France startade år 1903 som ett reklamjippo för att öka försäljningen av en fransk sporttidning, men har idag vuxit till en av världens största internationella cykeltävlingar som varje år ses av 3,5 miljarder människor över hela världen. Fler än 200 deltagare ställer upp i årets lopp, en ordentlig ökning från 1903 när loppet endast hade 15 tävlande. I år uppgår den totala prissumman till mer än 2 miljoner euro, men den största belöningen är naturligtvis att genomföra loppet och klara en av vår tids svåraste fysiska utmaningar.

Bland årets förväntansfulla deltagare märks stallet IAM Cycling, ett Synergy-sponsrat lag som precis avslutat ett flera månader långt träningsläger för att förbereda sig inför den första etappen som inleds den 4 juli i Utrecht, Nederländerna. Det här är andra gången som stallet IAM Cycling tävlar i Tour de France. Cyklisterna i IAM Cycling litar på Synergys produkter för att kunna prestera sitt allra bästa, både under tävling och träning. Ett elitlopp som Tour de France kräver flera månaders intensiv träning.

”Våra kroppar måste vara i balans om vi ska kunna tävla mot världseliten. Utöver en hälsosam kost och många träningspass använder jag Synergy för att lyckas med att uppnå mina mål.” – Heinrich Haussler, professionell cyklist, IAM Cycling

Heja på stallet IAM Cycling när de cyklar mot segern mellan den 4-26 juli! 

IAM Cycling anslöt till proffstouren i januari 2013 och består av 30 entusiastiska cyklister från länder över hela Europa. Dessa cyklister har under våren och försommaren deltagit i flera olika tävlingar. De har både kämpat mot skador och fått smaka på segerns sötma. Flera av dem har slagit nya rekord och är välkända namn inom den internationella cykelsporten.

Klicka här för mer information om IAM Cycling och de cyklister som ingår i stallet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us