Ny Pearl Executive: Teri RigbyTeri Rigby´s team är på väg uppåt, och de är på väg uppåt i rask takt. Bara några månader efter sin Team Elite titel tog Teri nästa steg och blev den blott andra distributören från England i Synergy´s historia att nå Pearl Executive. Hon är stolt över sitt team som nyligen uppnådde Team Leader och Team Manager, titlar som hjälpte henne att nå sin nya position.Trots en brant utvecklingskurva under de senaste sex månaderna är Teri och hennes team fortfarande lika positiva och fulla av entusiasm, och efter årets Summit säger Teri att hon är mer motiverad än någonsin.

”Synergy är det enda företag jag arbetat för där både ledningen och de anställda arbetar som ett team, tillsammans mot ett gemensamt mål” – säger Teri.

Under sin uppväxt höll Teri på med både nätboll och basket, och var duktig inom båda sporterna. Hon spelade med Englands bästa nätbolls lag och spelade basket på gymnasiet. Och det var hennes kärlek till lagsporten som fick henne intresserad av den mentalitet av lagarbete som finns inom nätverksmarknadsföring. Att sätta upp tydliga gemensamma mål, hårt arbete och hård träning för att nå sina högt uppsatta mål är principer som Teri tagit med sig från sin tidigare karriär till sin karriär inom nätverksmarknadsföring, och hon har upptäckt att Synergy arbetar efter samma principer.  

På 70-talet, när Teri var i tjugoårsåldern bestämde hon sig för att ge nätverksmarknadsföringen en chans. Hon nådde ända till toppen inom det företag hon arbetade för. Hennes makes jobb tog henne senare till Tyskland, där hon såg sina tre barn växa upp. Teri flyttade senare tillbaks till England och gick med i ett nätverksföretag tillsammans med sin mamma. Ter spenderade över 20 år i företaget och nådde återigen den yttersta toppen inom företaget. Men när möjligheterna i England minskade vände hon sig mot ett företag med större möjligheter till expansion: Synergy WorldWide.

”Vi kommer att skölja över England som en stor Synergy-våg”, säger Teri. Och för att göra detta möjligt kommer det att bli många sena kvällar och tidiga mornar för mitt team.

Trots att Teri nu är en av Synergys exekutiva ledare, erkänner hon att hon fortfarande har mycket att lära och ser till att försöka lära sig något nytt varje dag. Hon jobbar för tillfället på att bli en bättre presentatör och en bättre förebild, som sina sponsorer, Diamond Executive Bart Woodcook och Presidential Executive Paul Blad.

“Jag har mycket kvar att lära mig, men är väldigt positivt inställd det”, säger Teri. Min mamma sa alltid att om du ser en negativ person, gå åt andra hållet.

Teri förbereder för tillfället sitt team för den spännande framtid som väntar med nya produkter och program. Hennes team testar just nu det nya Purify-Kittet så att de ska vara redo inför den officiella lanseringen. Hon älskar enkelheten i Synergys produkter och hon vet att enkelheten kommer att locka kunderna till Synergy.

”Det är mitt jobb att se till att saker och ting funkar på ett enkelt och smidigt sätt”, säger Teri.

Teri anser att Synergy erbjuder en unik möjlighet, helt enkelt för att företaget och dess produkter har potentialen att hjälpa så många människor. Hon känner sig hedrad över att associeras med ett företag som investerar så mycket i vetenskap och teknologi för att framställa de främsta produkterna i världen.

”Synergy WorldWide tar nätverksmarknadsföring till en helt ny nivå”, säger Teri.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us