SYNERGY´S FRAMTID: ELITE HEALTH

Inför Synergy WorldWide´s globala förändring lanserade Chief Executive Officer Greg Probert den gemensamma strategi och det budskap som kommer att föra Synergy mot en stabil och blomstrande framtid. Denna strategi kommer att antas världen över och föra distributörer samman mot ett gemensamt mål: Elite Health.

I och med lanseringen av Elite Health under Summit 2016 blev Synergys europeiska distributörer bland de första som fick lära sig vad Elite Health är, vetenskapen bakom strategin och de innovativa produkter som gör Elite Health uppnåeliga. Vissa av dessa produkter gjordes tillgängliga för distributörer att köpa under Summit, i det tidsbegränsade Purify-Kit erbjudandet. Detta Kit sålde slut på mindre än tre timmar. Synergy ser fram emot att lansera sitt officiella Purify-Kit inom en snar framtid.

FRIGÖR DIN INRE POTENTIAL OCH UPPNÅ ELITE HEALTH


Elite Health är höjdpunkten av hälsa och välbefinnade, där ålder inte avgör din förmåga. Rent vetenskapligt innebär Elite Health en optimal ämnesomsättning, ett tillstånd i vilket kroppens alla system arbetar och fungerar i total samklang, vilket ger dig energi till att se, göra och uppleva mer, oavsett vilket stadie av ditt liv du befinner dig i. Elite Health är friheten att leva utan begränsningar, frihet som uppnås genom en sund kropp i en sund själ.BÖRJA FRÅN GRUNDEN


I årtionden har kostillskott hjälpt människor att inrikta sig på olika delar av kroppen, men dessa produkter har inte på ett adekvat sätt kunnat peka på vad som idag anses vara själva grunden till optimal hälsa.

Nya vetenskapliga upptäckter har avslöjat ett fascinerande inre ekosystem som kallas mikrobiom. Detta komplexa nätverk av bakterier, svamp och mikroflora återfinns i första hand i magen och påverkar hälsan på i stort sett kroppens samtliga system. Mikrobiomet producerar inte mindre än 90 % av de celler som skapar DIG. Dessa celler kan arbeta antingen med eller emot dig.

Elite Health är möjligt, och en balanserad mikrobiom är nyckeln till att uppnå just detta. Ta kontroll över ditt mikrobiom, frigör din inre potential och börja din resa mot Elite Health.SYNERGY´S LÖSNING PÅ ELITE HEALTH


I samarbete med vetenskapsmän, forskare och läkare vid The Hughes Center for Research and Innovation, har Synergy WorldWide noggrant framställt en lösning för att rena, stärka och skydda din kropp, och allt börjar med ditt mikrobiom.

RENAR

Synergy´s 7-dagars Purify-Kit är sammansatt av innovativa produkter som är kliniskt testade för att återställa ditt mikrobiom och främja en god hälsa. Använd produkterna enligt anvisningarna och följ en hälsosam kosthållning för att börja reningsprocessen. När du börjar minska mängden giftiga mikrober i din kropp samtidigt som du stärker de goda mikroberna och minskar intaget av enkla kolhydrater, kommer ditt mikrobiom att hjälpa din kropp mot en optimal hälsa.

STÄRKER & SKYDDAR

Efter att ha avslutat Purify-stegen kommer din kropp vara redo för att använda Synergy´s högkvalitativa hälsoprodukter. De nuvarande produkterna kommer att vara bekanta—ProArgi-9+, Mistify, Phytolife, SLMsmart Meal Replacement, e9, och Body Prime. Oavsett om du använder produkter för viktkontroll, fitness eller kosttillskott så kan dessa Synergy-produkter hjälpa dig att nå dina mål. När detta steg nu utvecklas kommer dina hälsomål mötas med produktpaket. Med Fortify & Protect finner du det långvariga hälsobevarande du söker för att kunna leva ett aktivt liv.

Alla människor har sin egen unika utgångspunkt i sökandet efter Elite Health, men en sak är säker, Synergy´s produkter för Elite Health gör vägen mot ditt rätta jag uppnåelig.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us