PURIFY KIT ÄR NU TILLGÄNGLIGT I VÅR WEBSHOP!


Synergy’s Purify Kit är nu officiellt tillgänglig för försäljning. Börja din resa mot Elite Health idag!


Varför Purify?


Det är möjligt att uppnå Elite Health och optimal metabolisk funktion, en balanserad mikrobiom är nyckeln. Tillsammans med vetenskapsmän, forskare och läkare vid Hughes Center för forskning och innovation, har Synergy noggrant utformat egenutvecklade hälsolösningar för att optimera balansen i människans mikrobiom.


Synergy Purify Kit består av patenterade produkter som är kliniskt formulerade för att ge din mikrobiom den balans den behöver för att starta om och bygga grunden för en god hälsa.

Läs mer om varje Purify Kit produkt genom att studera dessa produkters faktablad:

  1. Biome DT
  2. Biome Shake
  3. Biome Actives
  4. Body Prime
  5. ProArgi-9+

Medan du förbereder dig för en maximerad Purify Kit erfarenheten tipsar vi dig att läsa igenom listan av: Ofta ställda frågor ”Frequently Asked Questions”, och hämta din egen kopia av den officiella: Purify Guiden. Denna guide innehåller näringsriktlinjer, måltidsplan, produktinformation, och mer för att hjälpa dig att få ut det mesta av din Purify Kit upplevelse.

Elite Health är höjdpunkten av välmående, där ålder inte dikterar förmåga. Vetenskapligt är Elite Health: Optimal metabolisk funktion, det tillstånd i vilket alla kroppens system fungerar effektivt, vilket ger dig energi att se mer, göra mer och bli mer, oavsett vilket skede i livet du befinner dig i. Elite Health är att kliva in i varje nytt decennium med nya ambitioner. Elite Health är friheten att leva utan begränsning, och det är genom en sund själ och kropp som denna frihet realiseras.CONVERSATION

Instagram

Follow Us