MINNA EERIKÄINEN NY JR. SALES AREA MANAGER FÖR NORDEN
Synergy WorldWide är stolta över att kunna presentera det senaste tillskottet till Synergy Europas ledningsgrupp. Minna kommer att arbeta direkt med Synergy´s nordiska marknader, som har spännande framtidsutsikter med Minna ombord. Minna är född och uppvuxen i Finland, och pratar engelska, finska och svenska.

Minna har bred erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och kundrelationer. Innan hon startade sin anställning hos Synergy WorldWide arbetade Minna för det globala sportmärket Adidas som projektledare och arbetade med varumärkesutveckling och försäljning i Finland.

Minna har en kandidatexamen i internationell företagsekonomi från Haaga-Helia University of Applied Sciences och en examen från Estonian Business School University där hennes huvudämne var kundrelationshantering och kommunikation.

Minna ser framemot att påbörja sin resa med Synergy, och att träffa alla distributörer i den nordiska regionen. Förvänta dig att se henne snart i din respektive marknad. Minna kommer att rapportera till Europas försäljnings- och marknadschef Benjamin Clarholm-Anton.

Minna’s erfarenhet inom marknadsföring och försäljning går hand i hand med Synergy´s strategi och implementeringen av Elite Health. Hon kommer att bli en stor tillgång för Synergy i Finland, Norge, Sverige, Danmark och Island. Vi ser framemot att arbeta med henne!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us