Ny Sales & Marketing Director utsedd för Synergy Europa
Benjamin Clarholm-Anton, Synergys tidigare General Manager för Nordeuropa, har utsetts till Europas försäljnings- och marknadschef, detta trädde i kraft den 1 maj 2017.

Innan han påbörjade denna tjänst översåg Benjamin Synergy’s dagliga verksamhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. Innan dess arbetade han som Sales & Marketing Manager för Synergy Asia Pacific, baserad i Bangkok. Han har visat sig vara en värdefull tillgång för Synergy, och har framgångsrikt koordinerat marknaderna i Nordeuropa. Han tillför en stor kompetens, arbetsetik och erfarenhet som kommer att gynna Synergy Europa när han fortsätter i sin nya roll.

Benjamin har arbetat i internationella organisationer, inklusive Förenta Nationerna (FN) i Belgien, Uganda, Kenya och Haiti. 2012 startade Benjamin sin karriär inom direkt försäljning på företagssidan i Oriflame Cosmetics, ett europeiskt direktförsäljningsföretag där han arbetade med försäljnings- och marknadsföringsprojekt över hela Asien, inklusive Thailand, Laos, Kambodja, Myanmar och Indonesien. Benjamin är en svensk, men pratar även flytande engelska och franska. Han har två Masterexamen dels från Uppsala universitet i Sverige, och dels från University of Connecticut i USA, varav den ena i statsvetenskap och internationella relationer och den andra i sociologi.

Benjamin kommer att rapportera direkt till Vice President för Synergy Europa, Carmelo D'Anzi.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us