LEGACY RETREAT 2018


Som man säger på vissa öar i stilla havet, Bula!

Det betyder hej, hej då, välkommen, kärlek och mer. Du måste ha detta ord i åtanke när du kvalificerar dig till Legacy Retreat 2018, för vi ska till FIJI!

Följ med oss till hjärtat av södra stilla havet mellan 25-30 april 2018, där du hittar vita stränder, kristallklart vatten, lyx och fullständig avkoppling.

På Fiji verkar tiden gå långsammare för att matcha landets livstakt. Landet består av över 300 öar. Det finns så många saker att se och äventyr att genomföra på Fiji, att det är svårt att veta var du ska börja! Denna destination är en absolut dröm för alla resenärer, speciellt när du reser med Synergy WorldWide.

Vi vill inte att du ska missa denna kommande Legacy Retreat - Engagera dig nu för att kvalificera till evenemanget! Kvalifikationsperioden är mellan 1 januari till 31 december 2017.

För att få veta mer om hur du kan kvalificera dig för Legacy Retreat 2018, klicka här.


DIN FIJI RESORT
Inspirerad av en traditionell fijiansk by har InterContinental Fiji Hotel & Resort fantastiska faciliteter som ligger bland kokospalmer och 35 hektar av natur. Njut av fijiansk gästfrihet bredvid den världsklassiga Natadola Beach, dyk bland lysande koraller, koppla av i poolerna och på spaet, eller njut av 18 hål på den PGA-godkända golfbanan. InterContinental Fiji Hotel & Resort kommer att vara ditt hem, hemifrån, och det är en resort i sann lyx.

Självklart kommer de minnesvärda stunderna av Legacy Retreat inte bara från hotellets prakt eller den hisnande utsikten. Med Synergy kommer du att ha en mängd olika aktiviteter och äventyr att välja mellan, läckra måltider att njuta av och chansen att träffa och umgås med Synergy’s mest framgångsrika och dedikerade distributörer.

Sätt din kurs till öarna. Kvalificera i år och upplev Fiji med stil. Vi ser fram emot att belöna dig med paradiset under 2018.

För att se en video-resumé av 2017 Legacy Retreat i Monaco, klicka här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us