Sista chansen att registrera sig till summit 2017 till det förmånliga Early Bird priset


Lyssna till några av de mest erfarna och  professionella nätverkarna i branschen. Den festliga välkomstmottagningen och nationsparaden. Bli erkänd för ditt hårda arbete framför tusentals personer. Dessa saker och mer är endast några månader bort när du deltar i European summit 2017 i Barcelona!

Kom ihåg att biljettpriserna snart kommer att öka! Se till att du och ditt team registrerar er för årets största evenemang till det absolut bästa priset.

RBILJETTPRISERNA ÖKAR FRÅN €99 TILL €129 DEN 1 JULI 2017


NYA team-medlemmar som registrerar sig mellan 1 juli - 31 augusti 2017, kommer fortfarande kunna utnyttja Early Bird priset för €99.

Se till att kolla in all användbar information om årets summit på den detaljerade registreringssidan. Där lär du dig mer om summit, så väl som om närliggande attraktioner och hotell. Du hittar också summitagendan, och får dina logistiska frågor besvarade i FAQ.

Har du kvalificerat dig för summit’s uppskattade VIP-middag?

Du har fortfarande två månader på dig att göra det!

Kvalificering för denna middag är uppnåelig för team-medlemmar som bibehåller Team Director titeln eller högre, och för team-medlemmar som är uppnår Team Director titeln för första gången. KLICKA HÄR för fullständiga kvalifikationsdetaljer.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us