Synergy-laget klarar 322 km långt stafettlopp
Tolv av Synergys anställda gav sig ut på ett äventyr i Utahs majestätiska bergskedja Wasatch för att delta i stafettloppet RAGNAR. De trängde ihop sig i två bilar och tog med ett lager med ProArgi-9+, e9 energidryckspulver och den näringsrika måltidsersättningen SLMsmart som skulle hålla igång dem under en intensiv och oförglömlig utmaning.

Varje löpare var tvungen att genomföra tre etapper var, vare sig det var klockan tre på morgonen, i den värsta hettan eller på steniga stigar. Synergys lag, ”RG9 Pros”, höll ut och placerade sig bland de 20 procent av alla tävlande med bäst resultat.  Varje löpare tackar Synergy WorlWide för att de gjorde detta tillfälle möjligt.

”Det är fantastiskt att vara en del av ett företag som stödjer den här sortens aktiviteter och äventyr”, sa marknadschef Jake Rothfels. ”Vi hade så roligt. Varje person i vårt lag gav sitt yttersta och gjorde ett enastående jobb.  Det var verkligen en upplevelse att få genomföra det här galna loppet med dem. Jag är så tacksam för att Synergy stöttade oss hela vägen.”

Lagdeltagare: Howard Hannemann, Ryan Wright, Aaron McCain, Kristen Barker, Catherine Bennett, Ryan Lindahl, Chaz Liddle, Jake Rothfels, Mindee Waldron, Aaron Washenko, Ann Vest och Jerry Craner. CONVERSATION

Instagram

Follow Us