Gruppresultatet från SLMsmart-utmaningen höjer förväntningarna inför lanseringen!

SLMsmart och e9 kommer till Europa, och förväntningarna är ordentligt uppskruvade inför den officiella lanseringen på Summit 2014 i Barcelona – det är bara en månad kvar! 

Under de senaste 90 dagarna har 70 europeiska teammedlemmar från olika marknader deltagit i ett grupptest av SLMsmart, med utmaningen att sätta våra nya produkter på prov.  Deras utmaning var att byta ut ett eller två mål mat om dagen mot måltidsersättningen SLMsmart, äta mat som följer SLMsmarts riktlinjer för grundläggande bra föda, ta 1-2 portioner av e9 per dag, samt motionera 30 minuter om dagen, fem gånger i veckan.

Resultaten är fantastiska! Ta dig en titt själv.

Utmaningens tre vinnare

Alessandro Bonvecchi (Italien), Stefania Seminara (Italien) och Luis Quesada (Spanien) visade hur effektiva våra nya produkter är och blev utmaningens tre vinnare! Stort grattis till er alla för era otroliga resultat!

Klicka på bilden för att se de tre vinnarna:
Det vinnande teamet

De 70 deltagarna delades upp i fem lag som baserades på de fem europeiska regionerna. Deltagarna tävlade inte bara individuellt om en plats bland de tre bästa, de tävlade också som lag för att se vilken region som kunde gå ner mest i vikt (räknat i procent). Resultaten överlag var enastående.

Klicka på bilden för att se hur lagen rankades:Missa inte chansen att gratulera vinnarna, se deras resultat med egna ögon och få mer information om den här otroliga utmaningen genom att komma till Barcelona den 25-27 september. Vi ses där! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us