Synergys produkter tänjer på de fysiska gränserna


Skulle ni klara av att vandra 70 km och vara ute i vildmarken i åtta dagar? För fem år sedan hade frågan varit helt absurd.

Men för ett par veckor sedan genomförde Salme Ala-Heikkilä och Reijo Ojanen, ett par i 60-årsåldern, det som tidigare verkade omöjligt. För många år sedan vandrade Salme och Reijo ofta, men hälsoproblem gjorde att det blev svårt för dem att fortsätta med sin hobby. Nuförtiden ser de fram emot att vandra tillsammans.

De lämnade sin hemstad Tampere och reste 14 timmar till Utsjoki, en plats med vackra floder och böljande kullar i närheten av den norska gränsen. Utanför Utsjoki ligger Kaldoaivis naturreservat och det var här Salme och Reijo inledde sin vandring.

Deras ryggsäckar var packade och klara. Salmes ryggsäck vägde 18 kg, nästan en tredjedel av hennes egen kroppsvikt. Reijos ryggsäck vägde 26 kg och en del av packningen bestod av Synergy-produkter.

”Vi funderade aldrig på att lämna produkterna hemma”, säger Reijo. ”Det var inte jobbigt att bära extra packning eftersom vi behöver produkterna. Det var värt att bära dem eftersom de hjälpte oss på vårt äventyr.”

Paret hävdar att de aldrig varit särskilt atletiska eller fysiskt aktiva, i synnerhet inte under de senaste tio åren i takt med att det har blivit jobbigare för dem att motionera. De älskar emellertid att vandra i naturen och tar varje chans de får att komma bort från folk, elektronik och stadens sus och brus. I naturen kan de vila upp sig, lyssna till fågelsången och få tillbaka den energi som saknas i deras vardagliga liv.

”Vi tycker om att ta in naturen och det känns bra att ha naturliga produkter i den här miljön som ger oss energi att gå 70 km”, säger Salme.

Tack vare Synergys produkter planerar Salme och Reijo att göra sin åtta dagar långa vandring till en årlig tradition. Deras fantastiska hälsa låter dem fånga dagen och leva sina liv med energi. När de introducerar Synergy för människor de möter förklarar de att Synergys produkter kan vara nyckeln till att låsa upp passioner och drömmar som sedan länge förpassats till glömska.

”Vi älskar att vara en del av Synergy och det känns bra att vi kan ge oss ut på äventyr igen”, säger Salme. ”Vi vill att människor ska förstå att de här produkterna kan hjälpa dem att förändra sina liv på samma sätt som de förändrade våra liv.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us