Summit 2014 - Bra att veta innan du åker

F: När startar Summit 2014 officiellt?
S: Summit inleds med en mottagning torsdagen den 25 september, kl. 19:30. Mottagningen äger rum på Hotel Rey Juan Carlos Pool & Gardens. Den första sessionen startar fredagen den 26 september kl 10:30 i hörsalen på Palau De Congressos de Catalunya.

F: När avslutas Summit 2014 officiellt?
S: Summit 2014 avslutas lördagen den 27 september kl 18:00.

F: Kommer det att serveras mat och dryck under öppningsmottagningen? 
S: Det kommer inte att serveras mat. Däremot kommer Synergy att dela ut en drinkbiljett till varje deltagare. Du måste betala med kontanter för ytterligare drinkar. Kreditkort accepteras inte.

F: När kan jag checka in till evenemanget?
S: Registreringen är öppen torsdagen den 25 september mellan 16:00-20:00 och fortsätter fredagen den 26 september från och med kl 08:00, och från och med kl 09:00 lördagen den 27 september.

Incheckningen sker på Palau de Congressos de Catalunyas entréplan. Du kommer att använda din namnbricka för att komma in på alla sessioner.

F: Kommer tolkningsutrustning att finnas tillgänglig?
S:  Det kommer att finnas en station vid registreringen där du kan hämta ditt headset för tolkning. Du måste uppge ditt namn och ditt ID-nummer till Synergys representanter för att kunna få ut ett headset. Du kommer att debiteras en avgift på 300 € om du inte lämnar tillbaka ditt headset efter det att den sista sessionen avslutats. Kreditkortet som du tillhandahöll vid registreringen kommer att debiteras.

F: Vad ska jag ha på mig under Summit 2014?
S: Vi rekommenderar ledig men vårdad klädsel för de flesta aktiviteter. Under kvällen då alla priser delas ut, klär sig många mer formellt (festklänningar för damerna och kavaj och slips för herrarna). Formell klädsel rekommenderas även för VIP-mottagningen.

F: Vilka tider pågår Summit 2014?
S: Fredagen den 26 september
13:30-20:00
Lördagen den 27 september
9:00-16:00

F: Vilka betalningsalternativ finns det på Summit 2014?
S: Alla betalningsmetoder som accepteras när du handlar online kommer att accepteras i Summit Store. Kontanter accepteras inte.


F: Kan produkter skickas hem?
S: Ja, vi kommer att använda oss av samma beställningssystem. Du måste betala en standardavgift för frakt. Du kan inte skicka hem andra produkter.

Måste man delta i Summit 2014 för att få ta del av specialerbjudanden?
S: Endast teammedlemmar som deltar i Summit 2014 kommer att få särskilda Summit-erbjudanden.
Returer är inte tillåtna för dessa erbjudanden. Öppet köp gäller inte för några produkter eller varor.

F: Kan man köpa måltidsbiljetter på plats?
S: Nej, tyvärr måste man köpa alla måltidsbiljetter i förväg.

F: Om jag valde att inte köpa några måltidsbiljetter, var kan jag äta lunch?
S: Centrala Barcelona erbjuder många olika restaurangalternativ, ca 10 minuter med taxi från Palau de Congressos de Catalunya.

 F: Kommer man att få tilldelade platser för de allmänna sessionerna?
S: Under den första allmänna sessionen kommer vi att tilldela platser efter land för att kunna koordinera nationsparaden under evenemanget. Vid alla andra sessioner får du sitta var du vill.

F: Vad är landsmöten?
S: Landsmöten är avsedda för distributörerna inom din marknad och kommer att ledas av din General Manager. Här följer en lista med platser och tider för varje marknad:

Tyskland, Österrike och Slovenien/Tid: 9:00-10:00/Plats: Sal D1-D3
Polen och Tjeckien/Tid: 9:00-10:00/Plats: Sal D4-D6
Storbritannien, Irland och Nederländerna/Tid: 9:00-10:00/Plats: Sal E4-E6
Italien/Tid: 9:00-9:30/Plats: Sal E1-E3
Spanien/Tid: 09:30-10:00/Plats: Sal E1-E3
Norge, Danmark, Island, Sverige/Tid: 9:00-9:30/Plats: Sal F
Finland/Tid: 09:30-10:00/Plats: Sal F

F: Jag fick en inbjudan till VIP mottagningen. Vad är detaljerna?
S: VIP mottagningen kommer att vara på hotell Rey Juan Carlos Trädgårds restaurang från 20:00 till 22:00 . Middag och underhållning ingår. Deltagare ombeds klä sig formellt-kvinnor i cocktail klänngar och män i kostymer.De som blev inbjudna till denna mottagningen kommer att ha ett VIP emblem på namnlappen  de får på motaggningen. Det här emblemet fungerar som  inträdesbiljett till mottagningen för varje deltagare.

F: Vad är VIP lounge för något?
S:  Alla Team Eliter och däröver inbjuds att koppla av i hotellets lounge, eller salong, under hela Summit tiden. Team medlemmar som har loungen tillgänglig kommer att ha ett VIP lounge emblem på sina namnlappar för att  bevisa det. Varje VIP tillåts inbjuda en gäst till loungen för att njuta av drycker och lätta mellanmål.

F: Vad menas med VIP Check-out?

S: Inuti Synergy Affären på vår Summit, kan alla de som har ett VIP Check out emblem på sina namnlappar njuta av  kortare väntetid. Det är enkelt, bara leta efter utcheckningsskassan för VIP när du är redo köpa något.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us