Tre nya produkter finns nu tillgängliga!


Väntan är över! 

Måltidsersättningen SLMsmart, e9 och ProArgi-9+ portionspåsar kan nu köpas både online och genom vår kundtjänst.

KLICKA HÄR för att köpa dessa efterfrågade produkter nu!

Vi har precis avslutat Summit 2014 i Barcelona där vi lanserade dessa produkter. Här kommer en snabb översikt av vad som nu finns tillgängligt.

SLMsmart måltidsersättning


Måltidsersättningen är en utsökt och näringsrik shake med vaniljsmak som kan hjälpa dig oavsett om du vill gå ner i vikt eller bibehålla din nuvarande vikt. Den är gjord av 26 gram högkvalitativa proteiner som kommer att tillfredsställa dig och ge dig den energi du behöver under dagen. 

Klicka här för mer information.

E9Den här energidrycken med piña colada-smak innehåller koffein från naturliga ingredienser. Dessutom är den sockerfri och innehåller endast 20 kalorier per portion. Den innehåller även l-arginin och vitaminer som B12 och B6.

Klicka här för mer information.

ProArgi-9+ Citrus Berry portionspåsar


ProArgi-9+, Synergy-produkten som du känner till och älskar, finns nu i praktiska portionsförpackningar. Nu är det ännu enklare att dela dem och ta dem med sig när du är ute och rör på dig. Dessutom har formeln förbättrats för att ge dig ännu fler viktiga hälsofördelar.

Klicka här för mer information.

tt igång och dela de här produkterna direkt! Din verksamhet kommer att skörda ytterligare framgångar och dina kunder kommer att få hälsosammare liv.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us