2 x 2 Builder Bonus är tillbaka

Dra fördel av extra intäkter under det nya året! Från och med 1 januari till och med 31 december 2015 återinför vi bonusen 2 x 2 Builder Bonus.

KONTANTBONUS

2 x 2 Builder Bonus baseras på sponsring och dubblering och betalas ut varje gång du uppfyller kraven. Du kan få den här bonusen ett OBEGRÄNSAT antal gånger.

Innan vi förklarar hur bonusen fungerar ska vi definiera en term som är viktig för 2 x 2 Builder Bonus.SKAPA EN ENHET (BUILDING A POD)

Du skapar en enhet när du personligen sponsrar en ny teammedlem och hjälper honom/henne att personligen sponsra två nya teammedlemmar – det här är en enhet. Nyckeln till att kvalificera sig för bonusen 2 x 2 är att skapa två enheter. Så här ser det ut i ett diagram.


1. I februari sponsrar du Bob och Sue personligen och de gör aktiveringsbeställningar.

2. I mars hjälper du Bob och Sue att personligen sponsra två nya medlemmar, som båda gör aktiveringsbeställningar.

3. Grattis! Du har lyckats skapa två enheter!

MÅNATLIG UTBETALNING

Bonusen 2 x 2 Builder Bonus betalas ut som en månatlig bonus! 

Beloppet för bonusen 2 x 2 beror på vilken marknad teammedlemmen befinner sig i:

Bonus by Country
Poland, Czech Republic - €130
Spain - €170
All other markets - €200

*Andra europeiska marknader inkluderar Danmark, Finland, Italien, Irland, Island, Nederländerna, Norge, Slovenien, Storbritannien, Sverige, Tyskland och Österrike.

Du får den här bonusen varje gång du sponsrar två nya teammedlemmar och sedan hjälper dessa två att sponsra två nya teammedlemmar. Den här kampanjen gäller endast för teammedlemmar i Europa som sponsrar nya teammedlemmar inom sitt företagsteam. Om du sponsrar personer utanför Synergys europeiska marknader gäller snabbstartsbetalningen (fast start payout) för den sponsrade personens marknad.

Vi är mycket glada över att kunna erbjuda den här kampanjen eftersom den uppmuntrar samarbete och samtidigt ger dig kontanter i fickan!

Om du har några frågor om den här kampanjen är du välkommen att kontakta Synergys kundtjänst.CONVERSATION

Instagram

Follow Us