Race for Rome!

Starta motorerna Synergy Europe. Det är dags att trycka gasen i botten i riktning mot Summit 2015 i Rom, och Synergys kampanj Race for Rome hjälper dig en bra bit på vägen!

Kampanjen Race for Rome bygger på grundläggande expansionsprinciper. Den kommer att generera långsiktig tillväxt för din verksamhet och hjälper dig betala resan till årets Summit i Rom. Rekrytering, personligt avancemang på rankingen och befordringar för personer som du har sponsrat ger dig poäng varje månad. En nyhet för årets Summit-kampanj är att du har möjlighet att samla ihop poäng genom att kvalificera dig för SLMsmart-bonusen och bonusen 2 x 2.

Från och med 1 januari till 31 augusti 2015 kommer teammedlemmar (Star - Team Director) över hela Europa att tävla om att hamna bland de 125 bästa och tjäna ihop kontanter till sina Summit-resor.* I år inkluderar vi 25 extra personer i den här kampanjen jämfört med tidigare år!

  • 1-25: 1,000 €
  • 26-50: 750 €
  • 51-75: 500 €
  • 76-100: 400 €
  • 101-125: 300 €

Varje vecka kan teammedlemmar se hur långt de har kommit på vår blogg. På så sätt kan de ta reda på hur pass hårt de måste trycka på gaspedalen! Poängen uppdateras varje vecka.

Hur tjänar jag poäng?

Klicka här för mer information.

Race for Rome - Månads Top 10


Inte nog med det! Utöver kontantbonusen när du hamnar bland de 125 bästa kan du även vinna värdefulla produkter från både Apple och Synergy, samt få din Summit-registrering betald om du hamnar bland de tio bästa under en månad mellan 1 januari och 31 augusti 2015.

Priser för månadens 10 bästa:

1. Tre nätter på hotell och Summit-registrering
2. iPad Mini och Summit-registrering
3. iPod touch och Summit-registrering
4. iPod nano och Summit-registrering
5. iPod shuffle, Synergy-handduk och Summit-registrering
6. Synergys provpaket – innehåller en ProArgi-9+, en e9, en Mistify, en PhytoLife och ett paket med måltidsersättningen SLMsmart
7. V3-systemet
8. Två SLMsmart + en e9
9. Synergy-almanacka och Synergy-penna
10. Synergys TRIMR-flaska och Synergy-keps

Lycka till med att samla poäng på din väg mot de tio bästa. Vi ser fram emot att träffa dig i Rom!

Vanliga frågor om Race for Rome

F: När får jag min ersättning?

S: Teammedlemmar som hamnar på listan över de 125 bästa och tjänar pengar som kan användas för Summit 2015 måste registrera sig för evenemanget senast den 31 augusti för att få sina utbetalningar tillsammans med provisionerna för september 2015.*

OBS! Teammedlemmar måste delta vid Summit 2015 för att få behålla sina intjänade belopp. De som registrerar sig för Summit 2015, men inte deltar vid evenemanget, kommer att få avdrag på framtida provisioner (motsvarande det belopp som de tjänat in).

Sikta högt och bestäm dig för att bli en av få personer som åker till Rom med 1000 extra euro i fickan. Sätt igång så fort som möjligt för att se till att du hamnar i toppen.

F: Hur gör jag anspråk på mitt månatliga pris? 

S: Hotellrum och registreringar kommer att bokas varje månad efter det att listan med de tio bästa har bekräftats. Kundtjänstrepresentanter kommer att ringa vinnarna för att bekräfta deras adresser, och priserna skickas sedan ut. Lycka till med att samla poäng på din väg mot de tio bästa.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us