Kickoff-möte visar att Skandinavien är redo för ett rekordår 2015!

Fler än 200 teammedlemmar från Sverige, Danmark och Norge samlades i Oslo för årets första evenemang – Kickoff 2015! Det fanns mycket att fira efter ett framgångsrikt 2014, och mycket att förbereda och se fram emot inför det nya året med Synergy WorldWide. 

Synergy i Skandinavien har alla förutsättningar att göra 2015 till det bästa året hittills! Statistiken talar sitt tydliga språk: 118 registreringar för Summit 2015 lämnades in under evenemanget. Skandinavien är redo att expandera och att ta vara på varje möjlighet att växa.

Teammedlemmarna fick chansen att lyssna på Synergys Chief Scientific Officer, doktor Matthew Tripp, som hade rest hela vägen från Utah för att informera om våra produkter och planerna att införa kliniska tester i nya labb som byggts för NSP och Synergy. Presidential Executive Mads Oestvang och Emeral Executives Eric och Kati Gammals höll också presentationer och pratade om produkter, ledarskap och vikten av att ta vara på nya möjligheter. Det var ett sant nöje att kunna samla dessa fyra talare på ett och samma evenemang.

General Manager Bengt Emanuelsson tillkännagav att kampanjen SLMsmart Activation Challenge har förlängts fram till den 31 maj. Teammedlemmar har ytterligare en chans att delta i utmaningen och få bonusarna SLMsmart Activation och SLMsmart Challenge, samt att kvalificera sig för SLM 10 Club. Bonusen 2 x 2 har också förlängts.

Den officiella kampanjen för Summit 2015 i Rom introducerades! Kampanjen Race for Rome ger kontantpriser till de 125 bästa poängplockarna innan Summit 2015. Utöver detta kommer de tio bästa varje månad att få andra priser för sina poäng.

Eftersom en ny omgång av kvalificeringar för SLM 10 Club har börjat, fick teammedlemmar från Sverige och Norge som kvalificerat sig för SLM 10 Club under 2014 utmärkelser för sina ansträngningar att aktivera nya kunder och distributörer med SLMsmart. De här teammedlemmarna är levande bevis på att målsättningar och ansträngningar leder till resultat.

Tack till alla er som deltog i det här fantastiska evenemanget. Vi ser fram emot ett framgångsrikt 2015!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us