Anmälan till Summit 2016 öppnar 1 mars!


Anmälningarna till toppmötet i Wien kommer att öppna en månad tidigare än planerat med anledning av det stora intresse som visats runt om i Europa!

Registreringen till Summit 2016 startar officiellt tisdag 1 mars 2016, klockan 9.00.

Dessutom förlänger vi erbjudandet om en anmälningsavgift på €79 som gäller vid kickoff events.  Så se till att utnyttja detta låga pris som gäller 1 - 31 mars. Från och med 1 april så höjs priserna till €99.

Över 700 personer har redan föranmält sig, så ta tillfället i akt och registrera dig nu!  

Som ett resultat av de många lyckade event och kickoffer som invigde det nya året runt om i Europa är våra distributörer nu väldigt entusiastiska och taggade inför vad som kommer att bli ett historiskt toppmöte i Wien till hösten. Det är med anledning av detta som vi har förlängt registreringsperioden och sänkt priserna under en begränsad tid. Vi ses i Wien!

VARFÖR WIEN?

Wien åker du till för att njuta av förstklassig kultur och musik. Det är en fantastiskt vacker stad där Gustav Klimt, och Sigmund Freud alla bott och verkat, och där Mozart, Beethoven och flera andra kända kompositörer skapade några av sina mest berömda verk. Dessa individer har alla inspirerat en hel värld. De har förändrat och revolutionerat sina respektive områden så till den grad att deras namn idag är synonyma med framsteg och utveckling.

Vi vill därför uppmuntra Er till att komma till Wien och delta i Summit 2016, för att tillsammans fortsätta på den inslagna vägen av framgång och utveckling som Synergy WorldWide´s livsförändrande möjligheter erbjuder.

Låt Wien bli platsen där ditt mästerverk tar sin början!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us