Legacy Retreat 2017


Synergys Legacy Retreat tar de som kvalificerar till ett litet spännande land vid havet – en unik destination där Synergy aldrig har varit förut: Monaco.

Vi hoppas du kan följa med oss den 16–20 maj, 2017 till denna smältdegel av europeisk kultur. Med ett spanskt, franskt och italienskt arv har Monaco en rik historia med något för alla – sightseeing, hasardspel, stränder, museer och fantastiska trädgårdar.

Kvalificerande teammedlemmar får uppleva Hotel Hermitages sagolika glamour i Monaco. Detta extravaganta hotell erbjuder en elegans och charm värd kungligheter och är den perfekta platsen att skämma bort Synergys främsta teammedlemmar.

Satsa på att kvalificera dig för detta evenemang nu. Det kommer att vara olikt något Legacy Retreat som Synergy har någonsin hållit förut. Kvalificeringsperioden är 1 januari till 31 december 2016, vilket betyder att du har några månader kvar till att uppfylla kvalifikationerna för Legacy Retreat. Klicka på länken nedan för att se hur du kvalificerar.

Kom ihåg att du kan hålla koll på dina Legacy Retreat poäng genom att logga in på Pulse-kontot och titta på informationsfältet på skärmens vänstra sida.

Titta på sammanfattningsvideon från LegacyRetreat 2016 för en smak av vad du kan se fram emot.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us