GM-meddelande: Oktober 2013

Det är aldrig tråkigt på Synergys skandinaviska marknader!

Vår Gold Camp i Helsingfors och Stockholm var inspirerande. Double Presidential Executive och medlem i den europeiska rådgivande kommittén Mads Østvang är på turné i Norge, Danmark och Sverige, under vilken han ger värdefulla råd till hundratals teammedlemmar. Ett kursmöte på Island förra helgen gav många nya teammedlemmar verktyg för att bygga Synergy-företag och sprida entusiasm för Synergy-produkter till människor på denna nya marknad. Jag vill tacka Eric och Kati Gammals och Stein Magne Osmoen och Ingrid Haugan, som jag träffade på Island, för deras ledarskap.

Global Summit 2013 är precis slut. Entusiasmen för tillväxt är stor. Det var spännande att vara med på detta fantastiska möte, vilket många tyckte. Alla med mig åkte ifrån Seoul inspirerade, redo för ett rekordår 2014. Synergy WorldWide är verkligen rätt organisation att vara inblandad i. Möjligheterna är obegränsade.

Nästa Summit är regionalt, vilket betyder att Europas 15 marknader går samman för att arrangera ett oförglömligt möte. Det glädjer mig att meddela att Summit 2014 kommer att hållas i vackra Barcelona i Spanien! Skriv in 25-27 september i almanackan för att inte missa toppmötet.

Teammedlemmar i Skandinavien hamnade högt under september månads rankningsavancemang. Dennis Blom från Sverige gratuleras särskilt som enda teammedlem i Europa som blev teamchef. Bra gjort. Fokuserade ledare i Skandinavien som Dennis håller igång Synergy på våra marknader.

Ni kan alla lyckas. Många verktyg finns för detta, bland annat nybörjarkit och Pulse-resurser. Vi har ett nytt verktyg som kallas Dag 1 presentation, som snabbt börjar bli populärt. Verktyget gör det lätt att sätta sig in i Synergys mission, produkter och kompensationsplan. Ladda ner verktyget genom att klicka på PowerPoint-länken på fliken “Resurser” i Pulse.

Gå på massor av evenemang nu i höst. Gör så att du och ditt företag växer ordentligt under 2014, genom att skaffa så mycket kunskap och erfarenhet det går.

Vi ses på kommande evenemang.

Bengt Emanuelsson
Generaldirektör
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us