Nya Team Leader: Lena Ljungdahl

Lena Ljungdahl arbetar till största delen med att läka människor med sina händer med en typ av ljuskiropraktik som kallas för ortobionomi. Hennes företag Alternativ Ljuspunkten har gått bra i Sverige under många år. Denna mjuka metod, tillsammans med ett dagligt V3-systemprogram, säger Lena är förklaringen till hennes och hennes kunders goda hälsa. 

Ortobionomi kommer ur den osteopatiska traditionen, där man tänjer och tänjer emot för att spänningar ska släppa. Lena visar alla kunder Synergys V3-system eftersom hon tycker att alla kan ha nytta av produkterna. Under Lenas 16-åriga karriär inom ortobionomin har hon provat många hälsofrämjande produkter, och hon har ofta gett kunderna prov. Hon har märkt att kunderna ofta slänger proven. Men nu när hon visar kunderna V3-systemet tar fler av dem hem produkterna och gör dem till en oumbärlig del av vardagsrutinen.

“Jag började inte med det här för att tjäna pengar”, säger Lena. “Jag gick med för att jag vet att de här kvalitetsprodukterna kan jag hjälpa människor”.

Lena gick med i Synergy i mars 2013 när hennes dotter övertygade henne om hur bra Synergys produkter är. När Lena såg hur V3-systemprodukterna förbättrade dotterns hälsa ville hon själv prova. Bara en månad efter att hon gått med i Synergy och börjat använda produkterna ville Lena börja visa kunderna vilken nytta produkterna gör.

“Produkterna är så rena”, säger Lena. “Det är alla prov som görs på fabriken som gör att de är så rena. Det är mycket viktigt eftersom jag testar produkterna på mina kunder”.

Lena tänker lägga mer tid på att utöka Synergy-verksamheten från och med nu. Hon tycker om sitt heltidsjobb nu, men i framtiden vill hon kunna dra ner. Genom sina erfarenheter av Synergys produkter, har Lena märkt att det är ett viktigt och meningsfullt att kunna dela fördelarna med V3-systemet med familj, vänner och bekanta.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us