Prenumerera och vinn priser fram till slutet av december!

Låt Synergys uppdateringar komma direkt till dig. Genom att prenumerera på en Synergy-blogg blir det enklare att få nyheter om Synergy varje vecka. 

Genom att prenumerera på en av Synergys bloggar får du chansen att vinna ett företagspaket från Synergy– en axelväska fullpackad med flera av Synergys populäraste produkter! Två prenumeranter från varje marknad — en i november och en i december — vinner ett företagspaket.

Du kan vinna följande priser:

Svart axelväska
Padfolio-anteckningsbok
Vattenflaska och blandningsflaska
Svart Synergy-hatt
Vita och blå Synergy-pennor
Synergy-nål

Är du osäker på hur man prenumererar? Det är lätt. Gå till verktygsfältet på höger sida av bloggen där det står ”Prenumerera på bloggen”. Ange din e-postadress i fältet och klicka på ”Prenumerera”. Kontakta Synergys kundservice om du behöver hjälp.

Varje gång en bloggpost publiceras får du ett e-postmeddelande i din inkorg. På så sätt missar du aldrig någonting! Var en av de första teammedlemmarna att få reda på de senaste rankingavancemangen, spännande försäljningsbjudanden och kommande evenemang. En prenumeration är det enklaste sättet att hålla kontakten med Synergy internationellt.

Erbjudandet gäller endast till och med den 31 december, så skynda dig att prenumerera!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us