Är inte Mistify bara en fruktdrink bland många?

Mistify är Synergys starka antioxiderande fruktdrink. Vemsomhelst kan smaka och berätta om hur god den är. Och Synergy lämnar garanti på produkten liksom för hela sortimentet. De flesta som provat Mistify är entusiastiska över alla fördelar.

Men är Mistify verkligen så här bra?

Marknaden är stor. Konkurrenterna är många. Det brasilianska acaibäret har många fått upp ögonen för, med allt hälsosamt det innehåller. Det är mode.

Är Mistify då bara en produkt bland många på en mättad marknad?

Nej. Mistify är INTE bara en bland många fruktdrinkar. 


Produkten är ett starkt antioxiderande tillskott med många fördelar. Mistify-formeln är noga uttänkt för att främja hälsa och motverka fria radikaler. I den finns naturligt det som tyvärr fattas i den mesta kosten. Fördelarna för Mistify-konsumenterna är verkliga. De finns för din skull.

Mistify slår konkurrenterna.

Bevis för formelns överlägsenhet har publicerats av ett oberoende lab, utan anknytning till Synergy WorldWide. Mistify jämfördes med motsvarande ledande produkter och befanns överträffa konkurrenterna ifråga om ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity), katechiner, antocyaniner och fenoler.


Ifråga om antioxiderande effekter visar figuren ovan att Mistify-formeln befanns överträffa andra produkter i allt väsentligt. Biologiska föreningar finns i riklig mängd. En Mistify-flaska är full av äkta ingredienser som motverkar fria radikaler, inte bara utfyllnad.

Tro inte bara på oss. Drick Mistify varje dag så ser du själv att den fungerar.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us