Ny chef för Asien och Stillahavsområdet

Synergy WorldWide tillkännager att Fredrik Widell är ny chef för Synergy i Asien och Stillahavsområdet. Han ingår även i Synergys ledningsgrupp. I sin befattning kommer Fredrik Widell att ansvara för all verksamhet inom Asien och Stillhavsområdet. Han rapporterar till Synergys verställande direktör Dan Norman.

”Det glädjer mig mycket att ha med Fredrik i företaget”, kommenterade Norman. ”Han har rätt blandning av erfarenhet och kunskap för att hjälpa dessa robusta marknader växa ännu mer. Han är ett fantastiskt tillskott till Synergys ledningsgrupp.”

Om Fredrik Widell

Fredrik Widells karriär omfattar många års erfarenhet som chef för verksamhetsutveckling på 7/11 Nordic. Efter sin tid på 7/11 har Fredrik Widell varit chef på ett stort nätverksmarknadsföringsföretag i Sverige med fokus på Asien och Stillahavsområdet. I den befattningen skapade han betydande tillväxt på alla marknader inom Asien. Han har en kandidatexamen i internationell företagsekonomi från Schiller International University i London.

Fredrik Widell har stor respekt för den asiatiska kulturen och möjligheterna i Asien. Med början 2004 har han fokuserat sin omfattande arbetserfarenhet på sydasiatiska länder, bland annat Indonesien, Indien, Vietnam och Sri Lanka. Under 2011 utökades hans ansvar till hela Asien och Stillhavsområdet. Fredrik Widell strävar efter tillväxt för Synergy i denna strategiskt viktiga region.

Vi är mycket nöjda med attha Fredriks kuskaper och erfarenheter i vår ledningsgrupp, och vi ser fram emot att hans arbetsinsatser kommer att bidra till ökad framgång för våra teammedlemmar och företaget i stort.

Nytt managementkontor för Asien och Stillahavsregionen

Synergy WorldWides Asienkontor har öppnat i det centrala affärsdistriktet i Bangkok i Thailand. Kontoret finns på 10:e våningen i Emporium Tower och personal kommer att anställas av chefen Fredrik Widell.

Adress: 622 Floor 10, Emporium Tower
Sukhumvit Rd., Klongton
Klontoey, Bangkok 10110 Thailand

Kontorstelefon: 622.664.8338
Kontorsfax: 662.664.8339


CONVERSATION

Instagram

Follow Us