Vi välkomnar Synergys nya begåvning till det europeiska managementteamet: Raffaella Orlandi!

Raffaella Orlandi
Raffaella anställdes i Synergys team som Italienchef. Hon har varit viktig i att lansera verksamheten i sitt hemland. Hennes MLM-expertis och positiva personlighet är en drivkraft i att sprida Synergys kraftfulla produkter och budskap i hela Italien. 

“Jag vill skapa en grupp, inte bara enskilda”, säger Raffaella. “Fördelen med Synergy är inte bara kompensationen eller produkterna, det är också en känsla av samhörighet. Jag vill vara ambassadör för en ny idé. Jag vill hjälpa en hel global grupp, inte bara några miljonärer. Jag är spänd på att få se hur tusentals människors liv i Italien förändras genom företaget”.

Raffaella bor precis vid Colosseum i Rom med man och två barn. Hon härstammar från 5 eller 6 generationer romare. Hennes man arbetar också i MLM-branschen som konsult med kompensationsplaner som specialitet. Genom allt resande har Raffaella blivit flytande i fem språk: italienska, franska, portugisiska, spanska och engelska.

Raffaella är inte bara MLM-expert, hon kan också mycket om rymden. Hon har faktiskt en fil. mag. i rymdteknik från Technical University of Delft och har arbetat på NASA som programchef på de europeiska och amerikanska rymdverken. Hon konstruerade och implementerade en markmottagarstation i Kenya för NASA:s satellitkommunikationer. 

Efter ett tag började Raffaella undra om det var rätt yrke hon höll på med.
“Det kändes fel att studera mars när vi istället borde kunna göra livet bättre på jorden”, tyckte Raffaella. “Det var som en flykt”.

När Raffaella började arbeta inom nätverksmarknadsföring för 10 år sedan märkte hon att hennes analytiska läggning var till stor fördel. Hon märkte att mycket hon arbetade med i MLM-företagen behövde granskas noga på forskares vis. Hon har arbetat med företagen Telme, Ixtante och Organogold. Hon har också arbetat med Meridian som konsult åt MLM-företag i Europa.

Efter Raffaellas stora erfarenhet av MLM-företag och NASA:s stringenta kvalitetskontroller, var hon mycket positivt överraskad av Synergy. Hon litar på ledningsteamet, hon vet att produkterna är av högsta kvalitet och vet att Synergy kommer att finnas kvar länge.

“När jag fick se hur produkterna tillverkas blev jag förbluffad. Jag har aldrig sett något liknande, inte ens på NASA”, säger Raffaella. “Det var verkligen imponerande. “Jag längtar efter att göra reklam för produkterna i Italien och förklara för italienarna hur lovande denna affärsmöjlighet är i mitt hemland”.

Å alla Synergy WorldWide-anställdas vägnar kan sägas att vi är mycket glada att ha Raffaella som dynamisk medlem i vårt ledningsteam. Vi är mycket spända på framtiden i Italien! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us