GM-meddelande: December 2013

God jul och gott nytt år!

Jag hoppas ni alla njuter av denna underbara årstid. Nu när ett nytt fantastiskt år närmar sig kan vi se tillbaka på en massa vi fått gjort sedan januari 2013. Var ska vi börja?

Till att börja med vill jag prisa alla teammedlemmar som utmärkt sig under året och avancerat i rang till ledarbefattningar. Det kan bara bli mer framgångar under 2014, eftersom dessa ledare kommer att fortsätta att utmärka sig, och så kommer nya ledare.

Vid årets början presenterades PhytoLife på skandinaviska marknadern, för att slutföra V3-systemet. PhytoLife och Mistify godkändes i Danmark, vilket ger stora tillväxtmöjligheter. Frakten och mottagandet av de här produkterna, tillsammans med ProArgi-9+, underlättades genom öppnandet av Synergys lager i Norge. Vi fick nybörjarkit som gjorde spridningen av Synergys mission, ekonomiska möjligheter och produkter så lätt som att spela en video och dela ut broschyrer. Nu kan dessutom Finland och Norge njuta av alla fördelar med Synergys uppdaterade webbplats. Sveriges och Danmarks webbplatser släpps under 2014.

Årets evenemang var mer lyckade än någonsin. Go for Gold-mötena blev högt emotsedda möten som gav kommande ledare de verktyg som behövs för att nå målen. Teamchef-kursen växer varje år. Och det var likadant i år. Årets största evenemang, Global Summit-mötet i Seoul i Sydkorea, var ett intensivt möte som gjorde Synergy känt. Vi kan känna oss stolta över att arbeta på ett blomstrande företag. Synergy tillkännagav också det högt emotsedda öppnandet av den isländska marknaden. Nu har vi ett land till på den skandinaviska marknaden. Jag är spänd på vad det nya landet kan bidra med under 2014.

Finland och Sverige har varit omöjliga att hejda i höst! Månad efter månad har de slagit alla rekord. Det har varit ett fantastiskt år på det hela taget. Jag är övertygad om att våra team fortsätter att hålla den fart vi fått upp under 2014.

Ett år är slut och ett nytt börjar. Nu sätter vi upp höga mål för 2014. Tänk på följande när du bestämmer dig för vilka mål du vill uppnå.
  • Hur många människor kommer jag att kunna hjälpa må bättre?
  • Hur många människor kommer jag att kunna hjälpa tjäna extrainkomster?
  • Hur många människor kommer jag att kunna hjälpa bli ekonomiskt oberoende?
  • Vad kan jag göra under en dag, månad, kvartal och år för att nå målen?

Det är dags att göra upp en plan och förbereda sig inför ett år med ännu större framgångar än i fjol. En nyckel till framgång är att hålla sig engagerad. Börja med att delta i 2014 års första evenemang den 25 och 26 januari, i Oslo och Helsingfors.

Om du missade Global Summit 2013, missa då inte heller 2014 års viktigaste evenemang: Europa-mötet i Barcelona!

Anmäl dig NU till Barcelona-mötet. Det är inte många platser kvar. 

Du vet var du behöver vara den 25-27 september 2014!

Vi ser fram emot ett häftigt2014!

Bengt Emanuelsson
Generaldirektör
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us