Synergy har inlett verksamhet i Italien!

Synergy WorldWide inledde verksamhet i Italien nu i veckan, vilket innebär att italienska teammedlemmar kan börja beställa produkter och få in provisioner!!


Läs det italienska dokumentet Hur du bedriver verksamhet, i vilket det finns en lista över länkar och information, så att du kan komma igång som kund eller distributör i Italien.

Klicka på länken nedan för att komma till formuläret Komma igång. Här finns också kontaktinformation och moms- och fraktavgifter i Hur dubedriver verksamhet i Italien.


Italienska teammedlemmar som aktiveras för första gången fyller i formuläret Komma igång. Italienska teammedlemmar som aktiverat sig i ett land utanför Italien fyller i formuläret Komma igång. Skriv Landsändring överst på formuläret. Dessa teammedlemmar använder det ID-nummer de fick när de registrerade sig. Ta även med information om den italienska orten.

Kontakta vår kundservice enligt informationen i dokumenten om hur du bedriver verksamhet. Här kan du fråga om provisioner och produktbeställning.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us