TJÄNA ELITE HONORS BONUS


Om en bonus på upp till 600 € låter spännande, så har vi den perfekta kampanjen för dig! Elite Honors Bonus är en extra belöning för dig som gör det lilla extra under november och december 2017. Så här tjänar du ihop bonusen:

För dina första 300€:
  1. Var Elite Honors Club kvalificerad
  2. Sponsra 3 nya distributörer, var och en aktiverar 200 CV eller mer.
Dubblera pengarna! För ytterligarel 300€:
  1. Var Elite Honors Club kvalificerad
  2. 2. Sponsra 3 nya distribuörer till (6 totalt), var och en aktiverar 200 CV eller mer.
Vissa kan ha tjänat ihop hela bonusen i slutet av november! Behöver du mer tid? Inga problem. Du har till slutet av december på dig sponsra dina 3 eller 6 nya distributörer, men kom ihåg: du måste vara Elite Honors Club kvalificerad för att dina nya inskrivningar ska räknas! Se nedan för exempel.

Kom ihåg att denna kampanj slutar när 2018 börjar, så avsluta året med en starkare Synergy-verksamhet och lite extra pengar i fickan!

För att lära dig mer om hur du kvalificerar dig för Elite Honors Club, klicka här. För mer information om denna kampanj kontakta oss idag.

KAMPANJEXEMPEL
Exempel 1:
I november är John Elite Honors kvalificerad och sponsrar 3 nya distributörer, var och en med 200 CV. Som resultat har John kvalificerat sig för en 300 € Elite Honors Bonus! Den kommer att betalas med novemberprovisionen i december 2017.

I december sponsrar John ytterligare 3 nya Team distributörer, var och en med 200 CV. Han är också Elite Honors kvalificerad i december, så John kvalificerar sig för ytterligare 300 € Elite Honors Bonus! Denna kommer att betalas med decemberprovisionen i januari 2018.

Exempel 2:
Diego är Elite Honors kvalificerad i november och december 2017. Han sponsrar 2 nya distributörer i november och 4 nya distributörer i december, vardera med 200 CV eller mer. Diego har då sponsrat totalt 6 nya distributörer under kvalifikationsperioden, han är Elite Honors kvalificerad båda månaderna, och kvalificerar sig då för den maximala Elite Honors bonusen på € 600, som kommer att betalas ut i januari 2018.

Exempel 3:
Sara är inte Elite Honors kvalificerad i november, så hon är inte berättigad till någon utbetalning av Elite Honors Bonus i november, oavsett hur många hon sponsrar den månaden. Men i december är hon Elite Honors kvalificerad och sponsrar 4 nya distributörer samma månad, var och en med 200 CV. Sara kvalificerar sig då till en 300 € Elite Honors bonus, som kommer att utbetalas med decemberprovisionen i januari 2018.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us