Kvalificering till Directors Retreat


Under European Summit i Barcelona tidigare i år introducerades Directors Retreat som en del av nya Synergy Success Track. Vi ser fram emot detta och planerar redan för Directors Retreat som kommer gå av stapeln i Salt Lake City och Las Vegas i augusti 2018.

När det gäller 2019 och framåt så kommer alla distributörer att kvalificera sig till detta event mellan juni och maj varje år, alltså under en 12 månader lång kvalificeringsperiod. Dock är det annorlunda regler för 2018-års Directors Retreat, vårt allra första Directors Retreat kommer att ha en kortare kvalificeringsperiod på endast 8 månader: oktober 2017 – 31 maj 2018. Varken vi eller ni ville vänta tills 2019 för att hålla och delta i vårt första Directors Retreat, så se till att redan nu göra alla förberedelser som behövs för att kvalificera dig!

INFORMATION
Vem kan kvalificera sig? Team Directors och upp
När kommer det att äga rum? augusti varje år
Var kommer det att äga rum? Salt Lake City, Utah och Las Vegas, Nevada, USA
Kvalifikationsperiod: juni–maj varje år

OBS! Kvalifikationsperioden för Directors Retreat 2018 är dock mellan 1 oktober 2017 till 31 maj 2018.

KVALIFIKATIONSDETALJER
Kvalificera dig för första gången
De som kvalificerar sig för första gången kommer att vara nya Team Directors och nya Team Elites. Alla som kvalificerar sig för första gången måste också vara Elite Honors kvalificerade 3 eller fler gånger inom kvalifikationsperioden.
Ny Team Director
• Kvalificera dig personligen: Uppnå Team Director-titeln för första gången och behåll den titeln i ytterligare 1 månad under kvalifikationsperioden..
• Kvalificera dig personligen plus en gäst: Uppnå Team Director-titeln för första gången och behåll den här titeln i ytterligare 3 månader under kvalifikationsperioden.
Ny Team Elite
• Kvalificera dig personligen: Uppnå titeln Team Elite för första gången
• Kvalificera dig personligen plus en gäst: Uppnå Team Elite för första gången och behåll titeln i ytterligare 1 månad under kvalifikationsperioden.

KVALIFICERING FÖR TIDIGARE DELTAGARE - ÅTERKVALIFICERING
Det är fullt möjligt att åter kvalificera sig för Directors Retreat för Pearl Executives och upp. Alla de som återigen kvalificerar sig måste också vara Elite Honors kvalificerade 3 eller fler gånger inom kvalificeringsperioden. En repeterande kvalifikation innebär:
• Vara betald som Pearl Executive i 1 månad under kvalifikationsperioden
• Personligen sponsra 1 distributör som första gången kvalificerar sig.
Befintliga Team Directors och upp
• Team Directors måste uppfylla Team Elite kvalificering
• Team Elites måste ha titeln Pearl Executive
• Pearl och upp måste uppfylla kriterierna för "Upprepande kvalificering"

Börja med att sätta mål för att se till att ditt namn finns med på listan av kvalificerade. Vi ser fram emot att bjuda dig på en välförtjänt resa som man bara upplever en gång i livet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us