Nya Synergy-sidan är Live!


Vi är stolta över att meddela att Synergy WorldWides länge efterlängtade nya  hemsida är officiellt live på new.synergyworldwide.com. Det här är en spännande milstolpe och vi kan inte vänta med att dela med oss av vad vi har skapat.


Njut av att utforska det nya utseendet i Synergys digitala närvaro, med nya bilder, sidor och fördelar som nästan är för många för att räkna till.

Uppdaterad Look
Den nya webbplatsen innehåller Elite Health-meddelandet, uppdaterad branding, nytt innehåll och ny design. Tillbringa några minuter till att klicka på sidorna på företagsidan och du kommer snabbt förstå vad Synergy handlar om.

En användarupplevelse
För första gången är Synergy Shop, Pulse och Enrollment under ett och samma tak. Samtliga tre enheter är nu en del av Synergys nya hemsida.

Registrering
Tidigare var online-registreringen för nya Team Members eller kunder en 10-stegs-process. Nu har antalet steg halverats! Team Members i utvalda länder kan också se fram emot en elektronisk signaturfunktion, vilket innebär att kravet att skicka in en fysisk komma igång-blankett ska tas bort.

Shopping & Checkout
Shopping är nu lättare än någonsin! Navigera enkelt mellan produkter och kategorier och checka ut med en snabbare och mer sömlös process

Pulse
Du kanske inte känner igen den nya versionen av Pulse (digitala back office för Synergy Team Members) men oroa dig inte! Det är lättare än någonsin att navigera sig fram, även vid ditt första besök. Förvänta dig att se en ny downline-visare, instrumentpanel och topplistor, för snabb tillgång till ledarskapssiffror. Rapportera visuella bilder och mycket mer.

Email & Social Login
Ser du fram emot att logga in? Det borde du! För extra säkerhet och bekvämlighet, kommer du att använda din e-postadress eller sociala medier konton för att logga in. Med denna förbättring kan du snabbt hämta ett glömt lösenord säkert via webbplatsen. Du har Inget behov av att vänta på att en kundservice-agent ska återställa det manuellt.

Viktigt: Befintliga Team Members och kunder måste konfigurera sin nya inloggning. Använd helt enkelt en unik e-postadress och fyll i några enkla verifieringssteg. För att få en bra guide genom denna process, klicka här.

Key Leader Board.
Key Leader Board är en ny funktion som finns på Pulse instrumentpanel. Här kan Team Members spåra sin verksamhet inom sina organisationer, för ett bättre stöd till kollegorna i de framgångsrika företagen.

Rapporter
Det nya Pulse Back Office innehåller en mängd olika dynamiska rapporter som är utformade för att hjälpa Team Members att hantera sina konton och downlines mer effektivt. Från "Business Growth Tracker" till "Organization Volume Tracker"  har du all statistik du behöver.


Replikerad hemsida
Synergy hemsidan öppnar nu nya möjligheter! Team Members har nu tillgång till en gratis replikerad hemsida, en Synergy hemsida som är kopplad till ditt enskilda företag! Reegistreringar och transaktioner som inträffar på din hemsida  kommer att gynna dig direkt. Alla distributörer kommer att ha egna webbadresser, som följer detta mönster: "ID#.synergyworldwide.com."
Du hittar din replikerade webbplatsinformation under fliken "My Synergy" i ditt nya Pulse back office


Vi vet att alla dessa förändringar kan ta lite tid att vänja sig till, och du kanske vill ha lite tid till att bli mer bekant med den nya sajten. När du navigerar runt på den nya sajten har du fortfarande tillgång till den gamla webbplatsen som du lärt känna och älska tills slutet av året. Efter att ha spenderat lite kvalitetstid med den nya sajten är vi övertygade om att du kommer att älska den och aldrig mer titta tillbaka


CONVERSATION

Instagram

Follow Us