Synergy-sponsrad fighter på väg mot Superior ChallengeSuperior Challenge är ett av Europas största Mixed Martial Arts- (MMA) event och årets fight card är fyllt med välkända och erfarna talanger, däribland Synergy-sponsrade fightern Malin Hermansson. Malin ligger just nu i hårdträning och förebereder sig för att tävla i Superior Challenge för första gången, den 2 december i Stockholm.

MMA för kvinnor växer snabbt och Malin är hedrad över att få fightas på detta event med så många imponerande konkurrenter som alla strävar efter samma möjligheter. Hon är tacksam att fighters, som Ronda Rousey och Joanna Jędrzejczyk, har visat vägen och dragit till sig uppmärksamhet till kvinnor i sporten.

"Det finns så många badass-tjejer där ute idag,” säger Malin, och på Synergy tror vi att Malin är en av dem.

Malin andas MMA och det har varit hennes mål i många år att tävla i ett event som detta.

"MMA är den ultimata utmaningen både fysiskt och mentalt", sa Malin. "Sporten utvecklas alltid och du kommer alltid att ha nya saker att lära dig samt arbeta på."

Tittar man på roten till dessa utmaningar medger Malin att hennes största utmaning är hon själv. Det krävs mycket självdisciplin att träna och äta bra varje dag. Hon måste alltid vara på topp för att förbättra sig som en fighter och bibehålla en optimal hälsa.

"Synergy-produkter har hjälpt mig mycket i min fighting-karriär", sa Malin. "Jag använder alla produkter och de är så viktiga för mig. Jag är 100% seriös när jag säger att jag inte skulle kunna träna så hårt som jag gör utan produkterna ... och min återhämtning efter träningen skulle bli mycket sämre. "

För tillfället tränar Malin två gånger om dagen, med fokus på styrka och kondition på morgonen och MMA-teknik på kvällen. Som förberedelse inför Superior Challenge kommer Malin att resa till Bali för en mer intensiv träning som hon anser är vad som krävs för att kunna göra en gedigen insats den 2 december.

Det är vid events som Superior Challenge, där stora organisationer, som Ultimate Fighting Championship och Bellator hittar lovande talanger, så Malin är exalterad över att se om det här eventet öppnar några dörrar för henne.

Stötta Malin genom att följa henne i tävlingen! Superior Challenge kommer att sändas via Viaplay och Pay-per-view. Med Synergy-produkter som en beständig del i hennes träningsplan, kommer Malin att ha en styrka och uthållighet för att kunna konkurrera på topp.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us