Ny Team Manager: Marianne Henriksen


Verksamhetsägaren Marianne Henriksen är en av Europas senaste Team Managers och är ett fenomenalt exempel på hur man lever en Elite Health-livsstil.

När Marianne introducerades till Synergy sa hon att möjligheten verkade enorm. Hon visste att produktkvaliteten var stor och upptäckte hur stort det är när hon besökte tillverkningsanläggningen samt Hughes Center för Research och Innovation, strax efter det öppnades. Hon älskade också kompensationsplanen och hade total tillit till de executive team.


"Jag kan nu med all säkerhet säga att jag har hittat mitt företag," sa Marianne. "Jag kommer att stanna hos min Synergy-familj."

Marianne sa att klyftan mellan Team Leader och Team Manager var överbryggad av konsekvens. När hon nådde Team Leader, ökade Mariannes förtroende för sin förmåga att vara vad titeln står för-en ledare.

"Jag har mer erfarenhet nu, och jag tror att det syns att jag verkligen älskar vad jag gör," sa hon.

Hon älskar vad hon gör av många anledningar, men ett av dessa är den glädje hon ser i Team Members i hennes organisation när de förverkligar sina drömmar, ett steg i taget. Hennes lag är fullt av "varmhjärtade människor" sa hon, och hon ser fram emot att lägga till mer likasinnade människor till hennes lag.

Med den senaste tillägget av en premium hudvårdslinje i Synergys produktutbud, är Marianne uppspelt över att se Trulūm öppna en ny värld av kunder som kommer att driva sin verksamhet till ännu större framgång.

"Jag har aldrig tvivlat på att nästa nya sak kommer att bli bra," sa Marianne. "Och att testa produkter själv som alltid gör vad de säger att de kommer att göra ... Meddelandet från företaget är inget annat än musik i mina öron."

Marianne känner sig privilegierad att göra vad hon älskar samt att vara sin egen chef, hon är tacksam för möjligheten att arbeta med oerhört begåvade och stödjande människor.

Marianne är verkligen en inspiration för dem som träffar henne. Hon värderar personlig tillväxt och lärande samt att hon är den bästa mamma hon kan vara för sin 8-åriga dotter. Mariannes passioner är friluftslivet, träning, resor, att skratta, för att nämna några av de många saker som gör henne till en bra vän och kollega

Vi ser fram emot att se alla framgångar som Marianne kommer ett uppleva under de närmaste åren!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us