New Team Manager: Mary-Janne Nystøl


Nutritionist, mamma till två, och tidigare inredningsdesigner Mary-Janne Nystøl sa att hennes verksamhet har växt stadigt sedan hon uppnådde Team Leader-titeln. För att nå Team Manager arbetade hon nära med sin kollega Marianne Henriksen, som nyligen uppnådde Team Manager-titeln, för att skapa en affärsplan kring programmet Purify.

Hon och Marianne uppmanade sina teams att sätta och nå mål med hjälp av programmet Purify och produkter, med slutmålet att nå Team Manager i åtanke. Mary-Jannes ledarskap i kombination med hennes teams diligens och arbetsmoral gjorde det möjligt.

"Som ett team arbetar vi från hjärtat och drivs av att vara bra människor, bra förebilder och att bygga upp varandra", sa Mary-Janne. "Det är så vi alla kommer att lyckas."

Mary-Janne blev nutritionist år 2013 i sitt hemland i Norge efter att ha utvecklat livsmedelsintoleranser som fick henne att förändra hennes livsstil. Mary-Janne kombinerar sitt Synergy-företag med sitt arbete som nutritionist. Hon hoppas att i slutändan bygga sitt Synergy-företag till en punkt där hon har mer ledig tid, samtidigt som man hjälper så många människor som möjligt att leva hälsosammare liv genom hennes kunskaper.

"Jag ville hjälpa andra att kunna göra samma kostförändringar som jag gjorde med alla fördelar som innebär", sa Mary-Janne. "Det finns många människor där ute som behöver hjälp för att göra enkla förändringar för en bättre livsstil."

Att göra en resa till Utah i mars 2015 förändrade allt för Mary-Janne. Hon identifierade sig med de bästa Synergy-ledarna som hon träffade och blev speciellt inspirerad av Double Presidential Dianne Leavitt. Hon var golvad av tillverkningsanläggningen och kunde se The Hughes Center for Research and Innovation bara två veckor efter invigningen. Som nutritionist sa Mary-Janne att det var mycket viktigt att hon fick bekräftat de högkvalitativa och starka egenskaper hos Synergy-produkterna innan de marknadsfördes till kunder.

"Jag ser fram emot att se mitt team lyckas och se de i mitt lag nå sina mål och drömmar. Jag vet att det kommer att hända inom den närmsta framtiden."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us